Zawsze mówiłem, że ślonskie dziouszki to je ono
BRAWO OTI
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
A także dla debla tenisistów stołowych, którzy wyeliminowali wyżej notowanych Tajwańczyków. W grze pojedynczych wyraźnie im nie szło (zwłaszcza Krzeszewskiemu, który kilkakrotnie miał Niemca "na widelcu" i zmarnował kupę dobrych piłek), może teraz będzie lepiej.
Aż się wczoraj wzruszyłem przy relacji z pływalni i przy hymnie. Chciałoby się więcej.
A Sylwia Gruchała zupełnie się nie cieszyła. Wyglądała wręcz na wściekłą. Cóż, za cztery lata...
A na razie ja się cieszę i gratuluję.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Gruchała jako jedyna z przegranych powiedziła wyraźnie, że ten brąz to raczej wpadka a nie sukces no i nie winiła za to całego świata, wiatru, deszczu i złego biometu tylko siebie. I za to ją cenie.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Graliśmy fatalnie,Gabrych po raz kolejny beznadziejnie,no i gładkie 0:3 z Francuzami.Co się stało z chłopakami Wyglądali już na meczu z Grekami,że grają na Olimpiadzie jakby za karę O co tu chodzi?Ja już nic nie trybię
Żenada. Ja nie wiem po co oni tam pojechali. Jak mają się tak męczyć to może lepiej niech zakończą reprezentacyjną karierę.
Nie mogę tego oglądać bo jestem nerwowy i to się poitem tylko odbija na moim zdrowiu. W sobotę kupię sobie jakiegoś browara i ... znowu usiądę przed telewizorem oglądać tych patałachów.
To ja ściemniam, proszę, płaczę aby zwolnić się na 1,5 h, z pracy, a oni mi tak. No po prostu chciałoby się powiedzieć im osobiście parę "słów"
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment