Brązowy medal zdobyła dzisiaj nasza "kruszynka", Agata Wróbel w podnoszeniu ciężarów
Przy piwie o olimpiadzie
Collapse
X
-
Gratuluję Agacie tym bardziej, że w jakimś stopniu jej osoba jest związana z moim miastem, gdyż długie lata była ona sponsorowana przez jedną z opoczyńskich firmJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Jest złoto, Tomasz Kucharski i Robert Sycz GRATULACJE ! ! !5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
No to jak na razie przedstawiciele mokrych sportów górą. Mam nadzieję, że kajakarze do nich dołączą.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Czwórka podwójna - czwarte miejsce, przez cały wyścig w strefie medalowej i na ostatnim metrze dali się zrobić Ukraińcom. Oni chyba mają współnego psychologa z Krawczykiem (judo). Jak możnabyło dać sobie wyszarpać medal na ostatnim metrze do mety? No jak?
Komentator "Sensacyjna jazda Rosjanów."
No ale fajnie, że mamy drugie złoto - choć to przespałem - brawo Sycz i Kucharski
Comment
-
-
Abstrahując od wyników sportowych: oglądam na przemian Eurosport i TVP1. Różnica jest jak między niebem a nie ziemią nawet, a głęboką, śmierdzącą i ciemną kopalnią. Na Eurosporcie pokazują różne konkurencje, potrafią się przerzucić chwilowo na jakieś ciekawe wydarzenia, pojawiają się krótkie wywiady. W TVP studio celebruje red. Kurzajewski, który wyrósł na nową supergwiazdę redakcji sportowej. Większą część transmisji zajmuje ględzenie i po kilkanaście powtórek sukcesów naszych sportowców, pozostały czas wypełniają reklamy, przerywane transmisjami z zawodów. Już nawet mnie to nie wk ..., aczkolwiek wraca do mnie wrażenie sprzed wielu lat, o którym myślałem, że minęło bezpowrotnie - bezsilnego sprzeciwu wobec tego, co władza wygaduje w telewizji.
Jeden plus dla Kurzajewskiego, że ktoś go ochrzanił i zaczał przynajmniej ubierać się jak człowiek. Ale pani red. Chylewska (ps. Szczebiotka, nadany przez Rybińskiego z Rzepy za szczególne zasługi dla upowszechniania bezsensownego ględzenia) dalej ubiera się jak prosto z rewii mody disco-polo. Dorównuje niemal bokserom w ubieraniu się w wytargane łachy i stare szlafroki.
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Abstrahując od wyników sportowych: oglądam na przemian Eurosport i TVP1. Różnica jest jak między niebem a nie ziemią nawet, a głęboką, śmierdzącą i ciemną kopalnią. Na Eurosporcie pokazują różne konkurencje, potrafią się przerzucić chwilowo na jakieś ciekawe wydarzenia, pojawiają się krótkie wywiady. W TVP studio celebruje red. Kurzajewski, który wyrósł na nową supergwiazdę redakcji sportowej. Większą część transmisji zajmuje ględzenie i po kilkanaście powtórek sukcesów naszych sportowców, pozostały czas wypełniają reklamy, przerywane transmisjami z zawodów. Już nawet mnie to nie wk ..., aczkolwiek wraca do mnie wrażenie sprzed wielu lat, o którym myślałem, że minęło bezpowrotnie - bezsilnego sprzeciwu wobec tego, co władza wygaduje w telewizji.
Jeden plus dla Kurzajewskiego, że ktoś go ochrzanił i zaczał przynajmniej ubierać się jak człowiek. Ale pani red. Chylewska (ps. Szczebiotka, nadany przez Rybińskiego z Rzepy za szczególne zasługi dla upowszechniania bezsensownego ględzenia) dalej ubiera się jak prosto z rewii mody disco-polo. Dorównuje niemal bokserom w ubieraniu się w wytargane łachy i stare szlafroki."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Coś mi się zdaje, że nasza reprezentacja nie pobije wyniku ani z Sidney, ani z Antlanty. Wreszcie może ktoś zauważy, na jakim marnym poziomie stoi u nas sport. Zamiast bawić się w "welfare state", może nasze władze przeznaczą pieniądze na coś wartościowego. Wiem, że są to czcze nadzieje, ale wierzę w zasadę, iż "woda drąży skałę". Mamy dosłownie tylko kilkunastu zawodników, którzy liczą się na arenie międzynarodowej. Reszta to ... - wolę już nie kończyć."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Mamy 2 sety !!!!!!!!!!!!5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Comment