Najsłabsze Ogniwo

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cielak
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 2890

[QUOTE]Audi napisał(a)
    [B]Wystarczy spojżeć na jej odpowiedzi na zadawane pytania o sobie :

[I]Kazimiera Szczuka,
    ...Moja główna wada: nałogi, np.ataki furii...
    ...Moje marzenie o szczęściu: wielka wszechświatowa Manifa...

Toż to przecierz "KOBIETA ANIOŁ"!!!
    Czego się czepiacie!!!
    zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

mam nadzieję że od września zmienią ramówke programową i tego programu nie będzie
      Cóż i tak i nie.
      Ramówkę zmienią, ale program będzie - co więcej będzie chyba 3 razy w tygodniu i to ... w prime time czyli o 20:10. Wniosek chyba musi mieć dobrą oglądalność
      blog.kopyra.com

Comment

• Audi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 1682

kopyr napisał(a)
        Cóż i tak i nie.
        Wniosek chyba musi mieć dobrą oglądalność
        No to chyba oglądają tylko Ci widzowie co chcą się pośmiać z głupoty w/w

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Niestety, jest to o wiele bardziej szkodliwe. Jeden z wielu importowanych programów, które "żerują (za przeproszeniem) na najgorszych ludzkich przywarach - głupocie, chamstwie, złośliwości, chęci pokazania się za wszelką cenę - i apologetyzują je. Dzięki temu rośnie stado ogłupiałych obywateli, którym się wydaje, że chamstwo jest najlepszym i jedynym skutecznym sposobem na życie. Coraz więcej jest też takich, którzy utwierdzają się w mniemaniu, że najwłaściwszym sposobem zarabiania pieniędzy jest publiczne ośmieszanie się za wynagrodzeniem.

Comment

• Latarnik
            Premium Lamplighter
            🥛🥛🥛🥛
            • 2004.06
            • 5031

Krzysiu napisał(a)
            Niestety, jest to o wiele bardziej szkodliwe. Jeden z wielu importowanych programów, które "żerują (za przeproszeniem) na najgorszych ludzkich przywarach - głupocie, chamstwie, złośliwości, chęci pokazania się za wszelką cenę - i apologetyzują je. Dzięki temu rośnie stado ogłupiałych obywateli, którym się wydaje, że chamstwo jest najlepszym i jedynym skutecznym sposobem na życie. Coraz więcej jest też takich, którzy utwierdzają się w mniemaniu, że najwłaściwszym sposobem zarabiania pieniędzy jest publiczne ośmieszanie się za wynagrodzeniem.
            Po takim tekście to myślę, że albo się nie wyspałeś, albo frustracja na widok otaczającej rzeczywistości przelała Twoją czarę goryczy.
            A wracając do głównego tematu to występujący tam ludzie w bezpośrednim pojedynku walczą z chamstwem i złośliwością prowadzącej ten program, więc robią to co Ty. A myślę, że przed kamerą i przed Szczuką jest to o wiele trudniejsze niż przed monitorem !
            Ich zdrowie
            5470 kapsli z wypitych piw
            874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
            "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
            https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
            Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
            https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• adam16
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2001.02
              • 9865

A ja próbowałem to oglądać, kiedy się pojawiło na TVN. I już tego nie robię. Głupi program, prowadząca chamska-idiotka. Dziękuję postoję.
              Browar Hajduki.
              adam16@browar.biz
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Latarnik napisał(a)
                ... występujący tam ludzie w bezpośrednim pojedynku walczą z chamstwem i złośliwością prowadzącej ten program...
                Jeżeli ktoś godzi sie publicznie narażać na chamstwo i złośliwość prowadzącej w nadziei uzyskania nagrody, to dla mnie jest idiotą. Jeżeli to jest dla ciebie jakiś wzorzec, to mogę tylko tobie współczuć. Ale nie współczuję, bo g... mnie to obchodzi.

Comment

• Latarnik
                  Premium Lamplighter
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2004.06
                  • 5031

Jeżeli to jest dla ciebie jakiś wzorzec, to mogę tylko tobie współczuć. Ale nie współczuję, bo g... mnie to obchodzi. [/B][/QUOTE]

Spasuj trochę kolego albo napij się kropli uspokajających, bo przekraczasz granice dobrego tonu.
                  Zaczynasz się upodabniać do pani Szczuki, niestety..........
                  Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell

Comment

• grzech
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2001.04
                    • 4592

Chyba Panowie ogladają ten program i jacyś tacy nerwowi. A ja nie mam TVN-a.

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Ja programowo nie oglądam takich bredni, bo szkoda mi na to czasu. Kiedyś żona namówiła mnie, żeby pośmiać się parę minut z tego towarzystwa, ale dla mnie nie jest to smieszna, a żałosne.

Nerwowy nie jestem, napisałem przecież, że g... mnie to obchodzi.

Comment

• pjenknik
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.08
                        • 3388

A ja nawet niewiedziałem, że jest taki program !
                        Dzięki Latarnik bedę szukał, i sobie obejrzę

Comment

• Mistrzu
                          Kapitan Lagerowej Marynarki
                          • 2003.08
                          • 750

Latarnik napisal: Nie czepiajmy się więc tego o czym piszemy Przy Piwie ! ! !
                          Daleki jestem od czepiania się wątku, który rozpocząłeś, bo mi się on podoba. Podałem tylko motywy jakimi się kierują szefowie nie zmieniając do tej pory prowadzącej
                          Last edited by Mistrzu; 2004-08-25, 08:49.

Comment

• Mistrzu
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2003.08
                            • 750

Latarnik napisał:
                            Zajrzałem do dziennika i piję dziś 8 piwo, a nie 7. Twoje zdrowie Audi
                            Wtorek godzina 20:00 a Ty Latarniku jesteś już po 8 piwie??? I do tego wypitym do monitora komputera?
                            Last edited by Mistrzu; 2004-08-25, 08:59.

Comment

• Wujcio_Shaggy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.01
                              • 4628

"Chamstwu należy przeciwstawiać się siłom i godnościom osobistom!"

Tylko jakoś mi się nie wydaje, żeby zgłaszający się do tego programu byli heroldami dobrego wychowania i rycerzami antychamskiej krucjaty i raczej nie po to pojawiają się w studiu, by panią Kazię sprowadzać z jej złej drogi.

Nie pojawiają się też dlatego, że mają dużą wiedzę na tematy ogólne. Zdecydowana większość pytań jest na takim poziomie, że przeciętny licealista 15 lat temu spokojnie by na nie odpowiedział. Właśnie - spokojnie. A chodzi o to, by nie było spokojnie, żeby uczestników zirytować, wzbudzić emocje, zwłaszcza niezdrowe, bo to się dobrze ogląda. Teleturniejem opartym na wiedzy uczestników jest "Wielka Gra" - pani Ryster traktuje z nieodmiennym szacunkiem grających, którzy wiedzą więcej o życiu i twórczości Mozarta, niż sam Wolfgang Amadeusz wiedział kiedykolwiek. Kto to był ten Mozart? Przecież to nudne! Gdzie tu oglądalność? Liczy się przecież show.

Krzysiu ma całkowitą rację. "Najsłabsze ogniwo" to nie jest żaden "teleturniej", ani nawet "teledurniej" . To po prostu "reality show", niewiele się de facto różniący od takich produkcji jak "Big Brother", "Kawaler do wzięcia", "Trzy serca", "Dla Ciebie wszystko" i cała reszta tej tandety.

Zdanie o plemnikach to świetny materiał dla spadkobierców Freuda...

PS: Pjenkniku, nie zapomnij opisać, jak Ci się podobało

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Latarnik
                                Premium Lamplighter
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2004.06
                                • 5031

Mistrzu napisał(a)
                                Wtorek godzina 20:00 a Ty Latarniku jesteś już po 8 piwie??? I do tego wypitym do monitora komputera?
                                To efekt trzech nakładających się czynników. Po pierwsze mam urlop do końca tygodnia, po drugie Olimpiada, więc raczej ekran telewizora i po trzecie tydzień temu najechałem warszawskie sklepy z egzotycznymi piwami i delektuję się smakami około 70 nowych piw i oczywiście nowych kapsli. Dlatego myślę, że moja buźka jest bardzo

Comment

Przetwarzanie...
                                X