zakupiłem z ciekawości (nie piłem i ta cena - 1,50 czy coś koło tego) a tu proszę, mimo że kolor słomkowy, rozlane w szkło obok broka kolegi nie wyglądało zachęcająco, okazało się bardzo świerze w smaku. Nie zanotowałem kwaśności która jakże często znakuje tanie produkty dostępne w wawie, piana nieśmiała, pęcheżyki drobne i w niewielkiej ilości (ale nie zbyt małej)... ogólnie naprawdę miła niespodzianka, szkoda że siermiężne opakowanie może straszyć i sugerować "gatunek najebkowy" tego piwa bo naprawdę jest co wypić... co zresztą uczynię bo sobie z mazur kolekcję przywiozłęm
miła niespodzianka
Collapse
X
-
Ale o czym Ty piszesz? w Piwo Konkretnie masz 95% gotowych i założonych tematów do opisu danego piwa. Wyszukaj i opisz, a jak nie ma napisz do ART-aGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Odp: miła niespodzianka
[QUOTE]Lui napisał(a)
1...zakupiłem z ciekawości (nie piłem i ta cena - 1,50 czy coś koło tego)...
2...sugerować "gatunek najebkowy"...
3...co zresztą uczynię bo sobie z mazur kolekcję przywiozłęm...
Ad.1.
Co, mineralną?
Ad.2.
Chodzi o motyle?
Ad.3.
Patrz pkt.2
O co tu chodzi?
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Myślę że to w wyniku nie znajomości forum. Ot Lui popełnił błąd.
Lui - zorientuj się najpierw jak wygląda forum. Jeśli czegoś nie "łapiesz" - pytaj.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment