Konkurs niesponsorowany II

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Cooper
    150-letni Haberbusch - ktoś coś kojarzy obrazek ?
    Cooper
    Tytuł troszkę clickbaitowy ale w sumie nie ma przesady bo fant może rzeczywiście liczyć już półtorej dekady.
    Czy ktoś kojarzy, widział gdzieś ten wizerunek, odbitkę o orginale już nawet nie wspominawszy, takiego szyldu Haberbuscha ?

To co pokazałem to kolorowe ksero...
    2019-02-04, 20:34
  • abernacka
    Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
    abernacka
    Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
    2024-03-16, 21:12
  • marqqq
    Sörművek, Warrior IPA
    marqqq
    Ekstrakt: b.d.
    Alkohol: 6% obj.
    Data: 06.04.2024​

Piwo dla Lidla uwarzone w jakimś Węgierskim browarze. Pojawiło się na chwilę w okolicach Czerwca, i później zniknęło.
    Cena trochę zaporowa jak na 0,33 litra, bo aż 6.99 zł.
    Byłem dziś w Lidlu upolować...
    2023-12-29, 21:25
  • heckler
    Czechy, Rokytňany, Rokytňany-Horní 507 23, Pivovar Anna Kráva
    heckler
    Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
    Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
    2023-07-25, 15:44
  • Pancernik
    Giżycko, Pierkunowo 36, Browar Stranda
    Pancernik
    Zachęcony informacjami na forum oraz stroną internetową Browar Stranda, zdecydowałem się wyeksplorować (na szybko) temat.
    Browar restauracyjny Stranda mieści się na peryferiach Giżycka , zaraz za rogatkami, gdzie kończy się asfalt i zaczyna się dojazd do mariny o tej samej nazwie....
    2023-07-24, 09:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...