Sekcja fotograficzna

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • beerek62
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2010.04
    • 1051

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
    Tak sobie zakładam, że walnąłeś babola w nazwie Canona i chodziło Ci jednak o model 60D.
    Oczywiście masz rację, chodziło mi o model 60D. Temat jednak już chyba nieaktualny, bo zdecydowałem sie (z różnych powodów) na zakup Nikona D5100 z dwoma obiektywami 15-55 i 70-300. Czy będę zadowolony - zobaczymy.
    Dzięki za podpowiedzi.
    Beerkowa kolekcja polskiego szkła piwnego
    Poszukuję : 1) szklanka Browar Soma w Warszawie

Comment

Related Topics

Collapse

• Latarnik
      RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
      Latarnik
      Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
      RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
      ...
      2024-12-19, 19:30
    • bastion
      Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
      bastion
      Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
      W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
      Akurat miałem to szczęście...
      2023-07-31, 20:14
    • Warzywo
      Kamionka (Mazurska Manufaktura), Jurand Ciemne Niepasteryzowane
      Warzywo
      Alk. 5,6. Rozlane 01.12, przydatność 3 dni. Pozyskane przez sklep Maxurskiej Manufaktury, przyjechało kurierem.
      piwo Jurand przez lata było symbolem wakacyjnych wypraw, pite z beczki w warszawskim Hubertusie umilało spotkania sekcji warszawskiej. Tak kiedys istniała sekcja i spotkania, ciekawe...
      2021-12-02, 18:02
    • slavoy
      14.IV.2017 Warszawa. Czy istnieje jeszcze jakaś sekcja?
      slavoy
      Ktoś tam jeszcze z browarbizonów żyje w tej stolycy?
      Się przekonamy w przedświąteczny piątek. Przybywam i sprawdzam! Miejsce do ustalenia, ale raczej NIE multitap, a jeśli już, to taki, gdzie można, bez oddawania nerki w zastaw, przejść z rzemiosła na jakieś seryjnie spożywalne...
      2017-04-04, 23:27
    • e-prezes
      My na FB
      e-prezes
      Czy ktoś wie kto firmuje konto Jan Maria Bernardine? Sekcja wrocławska?
      2021-01-04, 11:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...