Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
nowa praca
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA słyszałeś może o pracy (płatnej) w którymś z browarów domowych?"All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA fuj, w koncernie chcesz pracować?Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseNie bez powodu dałem tę mordę na końcu, ale jak widze, dowcipy trzeba czasem wyjaśniać...Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyW ramach poszukiwania nowego miejsca zatrudnienia zgłosiłem swoją kandydaturę na stanowisko specjalisty ds zakupu materiałów promocyjnych w KP...zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
No to jest nas więcej.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy...
-
Channel: Belgia
-
-
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
-
Channel: Rumunia
-
-
Witam,
jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat branży piwowarskiej. Chciałabym prosić Was, miłośników piwa, o wypełnienie krótkiej ankiety o zaspokajanych przez piwo potrzebach i jego substytutach. Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź.
https://docs.google.com/forms/...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
-
Channel: Browary polskie
2020-09-06, 01:16 -
-
Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment