Postanowiłeś zostać emerytem?
nowa praca
Collapse
X
-
No ja juz jestem trzeci tydzien w nowej pracy. Ogolnie jest to szosta z rzedu praca w tym roku. Poprzednie to ,albo byly na okres 2 miesiecy, albo po prostu mi nie placili, albo nie chcieli zatrudnic legalnie. Teraz jestem przynajmniej zadowolony praca nie nalezy do ambitnych ,ale przynajmniej starczy mi na spokojne zycie. A z czasem jak sie doksztalce to chcialbym zmienic na lepsza."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
Właśnie się dowiedziałam że mam nową-starą pracę
a dokładniej odzyskałam ją po walce trwającej prawie pół roku :-)
oficjalnie dokumenty podpiszę pewnie z datą 1 stycznia 2006 ale to juz szczegół ...... ważne że dzisiejszej decyzji nie można zmienić :-)Comment
-
Ja zaś robie ponad 6 lat na elektrowni.
Na początku na produkcji, jednak jak to w nocy wcisłem "zamykanie głównej zawuwy na kotle" przenieśli mnie na brame.
A na bramie jest super. Praktycznie tylka kajety wypisywać w spoglądać przez okno, no i w monitory (w tym komp z netem i tv).
Moim zdaniem jest to jedna z najlepszych stanowisk obecnie-szkoda tylko że za małą kase (fakt tylko zależy jeszcze na jakim obiekcie).
Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
A mnie minęło już 11 lat w tej mojej "nowej" pracyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A mnie minęło już 11 lat w tej mojej "nowej" pracyKtoś docenił Twoją 11-letnią mękę dla dobra monopolisty?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelAle za to nowych szefów trochę masz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKtoś docenił Twoją 11-letnią mękę dla dobra monopolisty?Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-12-22, 13:59.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuPraca = siła x przesunięcie (pamiętam z fizyki)Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyCieszę się, że na czele instytucji publicznych stoją ludzie o takim poziomie wiedzy
Poza tym * a nie x, bo x to iloczyn wektorowy, czyli |Fxr|=Frsin(s) gdzie s to kąt między wektorem F i werkorem r.Ostatnia zmiana dokonana przez Marcin_wc; 2005-12-23, 10:22.Comment
-
a jaki jest wzór na karpia wigilijnego?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcJa bym się tak nie cieszył, p=F*r*cos(k), gdzie k to kąt między wektorem siły i wektorem przesunięcia. _ _
Poza tym * a nie x, bo x to iloczyn wektorowy, czyli |Fxr|=Frsin(s) gdzie s to kąt między wektorem F i werkorem r.
A ja ostatnio jak wynajdę coś ciekawego to jest to daleko, a myślałam, że już podróżować przez pewien czas nie będę. [Wszędzie dobra praca, gdzie nas nie ma?]Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
polazłam dziś podpisać umowę o pracę i okazało się że nie mogę jej podpisać. Najpierw muszę zaliczyć jakieś durne szkolenia, prześwietlić się i sprawdzić czy nie jestem głucha .....Comment
-
Od kilku dni pracuję w nowym miejscu. Co prawda w tej samej firmie, ale zmieniłem miejsce zasiadania, zmieniły się też moje obowiązki. Jak to w takich przypadkach bywa, na garb spadła mi większa odpowiedzialność i mogę zapomnieć o wolnych w ostatnich dwóch latach niedzielach...
To jednak tylko przygrywka, bo w przeciągu roku w związku z planowanymi zmianami strategii firmy mogę spodziewać się całkowitej rewolucji w życiu zawodowym...Comment