Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Qboland
nowa praca
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
-
Mnie wczoraj minęło 4 miesiące odkąd podjąłem nową, całkiem nową pracę i w dodatku w mega korporacji (czego nie lubię), ale jest luzik. Spedytorzy nawet dziś piwo (TYLKO carslberg) i "szampan" przywieźli wraz z ostatnimi dostawami przed Świętami i Nowym Rokiem, ale mimo to nie zmienię zdania o mega korporacjach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPodpisałem dziś umowę z nową firmą. Na razie wszystko po staremu
A miało być tak pięknieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiOd lutego zmieniam pracę. Zapowiada się pięknie - mniej pracy, kasa zdecydowanie większa. Jak będzie w rzeczywistości, zobaczymy...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiOd lutego zmieniam pracę. Zapowiada się pięknie - mniej pracy, kasa zdecydowanie większa. Jak będzie w rzeczywistości, zobaczymy...
Oczywiście nie chodzi o kasę, a o konkretną firmę (bo branży sie domyślam).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA mnie znowu zwalniają, do końca lutego muszę znaleźć coś nowegoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment