No skoro numery już są, to ja jeszcze chciałabym wiedzieć kiedy ta kumulacja
nowa praca
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa też czekam, aż się zbierze 30 milionów. Dlatego jeszcze nie gram.
Proszę natychmiast udać się do najbliższej kolektury.MM961
4:-)
Comment
-
-
Spryciula. My nakręcimy interes a Ty popędzisz do kolektury skreslić numerki podane przez Arcy'ego??? Ha, niecny plan godny Machiavellego. SzacunMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziSpryciula. My nakręcimy interes a Ty popędzisz do kolektury skreslić numerki podane przez Arcy'ego??? Ha, niecny plan godny Machiavellego. Szacun
Ale tylko ten jeden raz sobie wygram parę groszy, potem Wy będziecie zgarniać kumulacje. Może być?MM961
Comment
-
-
Hmm..Ależ Jackson..Skoro to tylko parę groszy, to po co Ci się fatygować skreślaniem numerków? Poczekaj na większe kumulacje. I możesz mieć pewność, że my też tam będziemyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
ja skreślam szóstkę co tydzień, wygrywam za każdym razem i się nie chwalę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzija skreślam szóstkę co tydzień, wygrywam za każdym razem i się nie chwalę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziDarmowy Premium dla wszystkich - Totalizator Sportowy stawia!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzija skreślam szóstkę co tydzień, wygrywam za każdym razem i się nie chwalęLast edited by JAckson; 2007-07-25, 12:50.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziA ja wcale nie gram i też wygrywam ciągle. Fakt, że dość małe kwoty, ale za to stałe (~2,00zł)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzija skreślam szóstkę co tydzień, wygrywam za każdym razem i się nie chwalę
Comment
-
-
No to wiadomo już kto się nie zgłasza po ostatnią sporą wygranąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment