No i zaczalem ... praktycznie dzis mialem pierwszy dzien a nowej pracy i dobrze ze juz
nowa praca
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesJa dwa miechy temu zacząłem całkiem nową pracę... Dopiero taraz się aklimatyzuje. Jak każda praca... nie można w niej
A ja od piętnastu lat w jednej firmie niestety. I nawet się z nią utożsamiam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezA ja od piętnastu lat w jednej firmie niestety. I nawet się z nią utożsamiam.
Ja pracuję w obecnej firmie kilka miesięcy, ale dalej czymś mnie co i rusz zaskakują i przyzwyczaić się ciężko...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezTo już nie pracujesz w Praktikerze ??? Tyle się o tym naczytałem ostatnio .
A ja od piętnastu lat w jednej firmie niestety. I nawet się z nią utożsamiam.
Comment
-
-
Mi we wrześniu stuknęło 10 lat w jednej firmie. I jest to moja pierwsza praca. Nie wiem czy to dobrze czy źle. W ciągu tych 10 lat niejednokrotnie już szukałem innej pracy, ale nie chciałem wpaść z deszczu pod rynnę.
Ale teraz nie narzekam, jest całkiem nieźle, firmie też zaczyna się lepiej powodzić po chudych latach, więc może i mi się poprawi.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja pracuję 13 lat w porcie i jest to moja druga praca.Jak się przyjmowałem zarobiałem naprawdę nieźle,teraz szkoda słów i atmosfera się spier...Sporo osób się zwalnia oraz odchodzi na emerytury.W 93 roku było nas 1150 osób,teraz jest nas 450.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dobra, w tym wątku jeszcze mnie nie było: też szukam nowej pracy. O matko, ciekawe kiedy szukających będzie więcej niż pracującychMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Ja zaoferowałam dobrze płatną pracę nie wymagającą żadnego wysiłku na Słupie ogłoszeniowym, ale póki co cisza
Comment
-
-
Też szukam pracy i płacy w jednym
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa zaoferowałam dobrze płatną pracę nie wymagającą żadnego wysiłku na Słupie ogłoszeniowym, ale póki co ciszaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa zaoferowałam dobrze płatną pracę nie wymagającą żadnego wysiłku na Słupie ogłoszeniowym, ale póki co cisza
Comment
-
-
Też to przemyślałm.....tych znajomych i kredyciki...I niestety wszyscy się boją jak ogniaOstatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-10-23, 14:33.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment