Zmarli...
Collapse
X
-
w wieku 87 lat zmarł aktor i reżyser, Ryszard Filipski. Znany chyba najbardziej z roli Hubala. Ostatnio grał w 2005 w Pitbull.
Do jego śmierci doszło 22 października, a teraz został pochowany.
Informacja ta dotarła do mediów dopiero teraz. Aktor przed śmiercią poprosił o to, by mediom przekazać oświadczenie dopiero po pochówku.
Leave a comment:
-
-
Pan Wąski... Krzysztof Kiersznowski... wiele drugoplanowych ról ale zapamiętanych przez wielu... w dużych filmach
Leave a comment:
-
-
Równocześnie Nuta, Wąski i kilku innych...
Krzysztof Kiersznowski - niech spoczywa w pokoju.
[']
Leave a comment:
-
-
Chyba wszyscy miłośnicy piwa w Poznaniu Bartka znali. Fantastyczny młody człowiek. Wiele razy rozmawialiśmy na różne tematy. Wiadomość o śmierci jego i narzeczonej bardzo mnie przybiła. Wieczny odpoczynek racz im dać Panie...
-
👍 1
Leave a comment:
-
-
Bartosz Wojtyra
Młody geograf z Poznania, który w ostatnich latach zajął się naukowo badaniem polskiego rynku browarniczego pod kątem jego współczesnego rozwoju, a ze szczególnym uwzględnieniem małych browarów. Nie dane mi go było poznać osobiście, ale czytałem niektóre jego artykuły i byłem pod wrażeniem podejścia do zagadnienia.
-
👍 1
Leave a comment:
-
-
31 lipca zmarł w wieku 93 lat Jerzy "Duduś" Matuszkiewicz.
Jazzmen a takrze twórca muzyki do takich seriali jak "Janosik", "Czterdziestolatek", "Wojna domowa", czy "Podróż za jeden uśmiech".
Leave a comment:
-
Leave a comment: