31 stycznia zmarł John Wetton, wokalista obdarzony niepowtarzalnym chropowatym głosem. Znany był z występów w takich grupach jak King Crimson, UK, Asia, czy Wishbone Ash.
Zmarli...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziDziś w nocy zmarła Krystyna Sienkiewicz.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Al Jarreau też przeszedł na drugą stronę...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Dziś odeszła Danuta Szaflarska, wspaniała aktorka... Miała 102 lata! Kolejna wielka osobowość dostała angaż do Niebieskiego TeatruZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Zmarł Marek "Klata" Dmytrow.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Zmarł Wojciech Młynarski
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTina Turner (właśc. Anna Mae Bullock, ur. 26.11.1939 w Nutbush, Tennessee)
Mówią, ze jak ktoś zaczyna się interesować nekrologami, to już czas na niego ...Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Jakiś viral na twitterze. Natomiast śmierć Pawła Zarzecznego (56), dziennikarza sportowego, ale nie tylko, już prawdziwa (z piątku na sobotę).Last edited by Petitpierre; 2017-03-27, 12:00.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment