Zmarli...
Collapse
X
-
Comment
-
Coś w tej Hameryce chyba za dużo dragów biorą.
Najpierw Cornell teraz ten. Robili zdaje sie to co lubili...
Nie rozumiem.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Depresja ? Z czego ? Chyba z braku wiedzy co można jeszcze mieć(zrobić) Niestety w szoł biznesie juz tak jest,że jak masz kase (czyli wszystko) to nie wiadomo co jeszcze można wymyślec no i odwala do główki.
Szkoda gościa bo dobrze śpiewał ale to co zrobił to poniżej krytyki.Piwa za niego nie wypije.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Depresja ? Z czego ? Chyba z braku wiedzy co można jeszcze mieć(zrobić) Niestety w szoł biznesie juz tak jest,że jak masz kase (czyli wszystko) to nie wiadomo co jeszcze można wymyślec no i odwala do główki.
Szkoda gościa bo dobrze śpiewał ale to co zrobił to poniżej krytyki.Piwa za niego nie wypije.
Bardziej wskazane byłoby pomilczeć. Albo przeczytać np. "Twarze depresji" Anny Morawskiej.
Depresja to nie fanaberia, a "czarny pies" jak mawiał Churchill, albo ołowiana zaciskowa opaska na piersi.
Oczywiście jest mnóstwo wariantów i czasem nawet ludzi nieźle funkcjonują ( jak wspomniany Churchill, choć on był ciągle na bani ), ale lekceważące wypowiedzi są zbędne."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
Wpis typu: nie znam się, wiec się wypowiem.
Bardziej wskazane byłoby pomilczeć. Albo przeczytać np. "Twarze depresji" Anny Morawskiej.
Depresja to nie fanaberia, a "czarny pies" jak mawiał Churchill, albo ołowiana zaciskowa opaska na piersi.
Oczywiście jest mnóstwo wariantów i czasem nawet ludzi nieźle funkcjonują ( jak wspomniany Churchill, choć on był ciągle na bani ), ale lekceważące wypowiedzi są zbędne.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Czego ty nie rozumiesz? Przecież napisałem,że maminne zdanie jak ty i na tym zakończmy.Ile razy mi jeszcze napiszesz,że mam czytać o czyms o czym nie mam ochoty czytać a ni tym bardziej zmieniac swojego zdania?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
Możecie Panowie odpuścić takie przepychanki w tym wątku?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
Comment