Zmarli...
Collapse
X
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Pisanie różnych pierd bez użycia polskich znaków, jak w zacytowanym poście, nie zmienia sensu ani nikogo nie obraża ale pisanie nazwiska z błędem jest niedopuszczalne. A nie mający polskich znaków, niech kopiują poprawnie napisane, np z wikipedi i wklejają.Last edited by fidoangel; 2018-08-01, 09:45."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Plyty sie powinno ogolnie chonic przed ekstremalnymi warunkami atmosferycznymi, to wazne szczegolnie przy obecnych upalach :-)
I odpusc juz kolego, pisanie nie na temat w hyde parku to juz perwersja i powinno byc karane codziennym piciem 4 puszek Tyskiego.Czy napija sie panowie piweczka?Comment
-
Też wystawalem za płytami na mrozie czy upale, też uważam że pisanie nazwisk bez polskich znaków to brak szacunku - szczególnie dla zmarłego.
Tyle w temacie.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Szacunek mozna oddawac na rozne sposoby i nikt z nas nie ma monopolu na "mojsza" racje.
Jeden pusci sobie w rocznice smierci muzyke, otworzy piwo i powspomina.
Drugi bedzie z gorliwoscia neofity pilnowal calego swiata, aby nikt sie nie odwazyl niedokladnie napisac nazwiska zmarlego.
Jeszcze trzeci upiecze wspominkowe ciasto.
Kwestia gustu. I nie wam oceniac moj poziom szacunku dla kogokolwiek, bo za malo o mnie wiecie, koledzy.
Pozdrawiam i koncze temat, bo - jak wspomnialem - rozwalanie offtopem watkow offtopowych (a juz zwlaszcza cmentarnych) powinno byc karalne.Czy napija sie panowie piweczka?Comment
-
Twoja wypowiedź niejako zamyka temat, ale także wpisuje się w ogólną tendencję, do wyolbrzymiania problemów. Nie twierdzę, że dawniej nie zdarzali się ludzie na forum wrażliwi na przytyki, ale strofowanie na bro.biz stało się już jakieś legendarne.
A nie lepiej czasem obrócić w żart przytyk lub zwyczajnie zostawić temat w spokoju?! Czy tak ciężko przyznać się do błędu, nawet niezamierzonego? I oczywiście nikt tu nie ma nic do Twojego szacunku dla zmarłego, bo nie jest to tematem dyskusji.Comment
-
Zmarł Paweł Luj
Zmarł Paweł Łuj
Oczywiście nie ma żadnej różnicyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment