Zmarli...
Collapse
X
-
Jakby nie patrzeć człowiek odpowiedzialny za kawał historii polskiej współczesnej muzyki i jako muzyk i jako producent.
Robert Brylewski
Leave a comment:
-
-
Zmarł Ivan Mauger - słynny nowozelandzki żużlowiec, sześciokrotny indywidualny mistrz świata. W 1973 r. przegrał wyścig o złoto z Jerzym Szczakielem.
Leave a comment:
-
-
Kończy się pewna epoka w kinie, najwięksi odchodzą i zostają żałosne karzełki.
Leave a comment:
-
-
Zmarł reżyser Miloš Forman.
Pamiętam, że to właśnie po obejrzeniu filmu Hair zapuściłem włosy jako trzynastolatek.
Leave a comment:
-
-
Szkoda chłopa. Teraz druga fala starych załogantów idzie do Piotra.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grodek Wyświetlenie odpowiedziW wieku 53 lat zmarł Tomasz Wojnar ps. "Siwy". Wokalista wałbrzyskiej, punkowej kapelii "Defekt Muzgó". Do dziś mam ich kasety magnetofonowe.
Leave a comment:
-
-
W wieku 53 lat zmarł Tomasz Wojnar ps. "Siwy". Wokalista wałbrzyskiej, punkowej kapelii "Defekt Muzgó". Do dziś mam ich kasety magnetofonowe.
Leave a comment:
-
-
Nowoczesne wersje to jakieś odium naszych czasów. Szarganie świętości to zaś norma.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziAby pozostac w powyzszych klimatach - ciekawe, kto przy tym calym dzisiejszym pier...oleniu o Smolensku pamieta o jego rocznicy...
https://www.youtube.com/watch?v=mcVeBzlFnBU
Leave a comment:
-
-
Aby pozostac w powyzszych klimatach - ciekawe, kto przy tym calym dzisiejszym pier...oleniu o Smolensku pamieta o jego rocznicy...
Leave a comment:
-
Leave a comment: