Ja też pamiętam szczególnie z Rozgłośni Harcerskiej, za mało miałem jeszcze wtedy lat żeby pić piwo, ale doskonale pamiętam ten Jarocin i bardzo mi przykro, że Bufet tak w młodym wieku odszedł z powodu jakieś gównianej cukrzycy
Zmarli...
Collapse
X
-
A dziś rano odszedł "Bufet" czyli Krzysztof Bara, założyciel i wokalista Wańki Wstańki. Miał tylko 51 lat...
Pamiętamy?: https://www.youtube.com/watch?v=V324q_bIHUw
Leave a comment:
-
-
W Times'ie napisali, że z demencją. On sam to wcześniej potwierdził, żeby nie łączyć tych dwóch spraw. Dziedziczna kwestia bo jego dziadek i babcia też mieli demencję.Last edited by Petitpierre; 2017-11-22, 09:43.
Leave a comment:
-
-
Nie żyje David Cassidy
Cassidy od długiego czasu zmagał się z chorobą alkoholową.
Leave a comment:
-
-
Janusz Wojcik
"Kielbasy do gory i golimy frajerow".
Byl jaki byl, ale za Barcelone'92 - serdeczne dzieki!
Leave a comment:
-
-
Nie! Po prostu nie!!
Pisze to z perspektywy fana acepiorundece, nie chce sobie nawet wyobrazac, co czuje Angus - w krotkim czasie stracic dwoch braci...
Leave a comment:
-
-
Malcolm Young nie żyje. Przez mój mózg przepłynęło naprawdę wiele dźwięków z jego gitary.
Spoczywaj w spokoju
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziAlina Janowska.
Leave a comment:
-
-
Najbardziej ja lubiłem w "Wojnie domowej".
Odchodza najlepsi aktorzy.
Leave a comment:
-
-
Alina Janowska
Posrod wszystkich kapitalnych rol kroluje, jak dla mnie, duet z Irena Kwiatkowska w "Rozmowach kontrolowanych".
- I co? Widzisz cos?
- Nie, nic nie widze.
- No widzisz...
(pisane z pamieci)
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedzi9 listopada zmarł Chuck Mosley, który był wokalistą na pierwszych dwóch płytach zespołu Faith No More.
CementLast edited by Holy-Grail; 2017-11-12, 12:22.
Leave a comment:
-
Leave a comment: