Zmarli...
Collapse
X
-
Dwa dni temu zmarł nasz forumowy kolega Celt_birofil (Staszek Gdula). Wypijmy za niego kufelek...
(Info z fejsbuka)
Leave a comment:
-
-
Zmarł Tobe Hooper , reżyser i producent filmowy. ( Teksańska masakra piłą mechaniczną).
Leave a comment:
-
-
Pana Miecugowa pamiętam z czasów młodości, kiedy zastępował czasami pana Marka Niedźwiedzkiego w Liście Przebojów Programu Trzeciego,
a gdy dorosłem oglądałem Go na kanale Tvn24 w programie Szkło Kontaktowe. Wyniosły, człowiek z dystansem, symbol dziennikarstwa. Będzie mi go brakować.
Niechaj Bogowie mu sprzyjają, gdy spisywać będzie niebiańskie wiadomości.
Panie Grzegorzu, Szkło Kontaktowe ma na pana oko...
Leave a comment:
-
-
Dziś zmarł w wieku 100 lat John Morris, dziennikarz ( m. in. nagroda Pulitzera) autor słynnego zdjęcia ofiar napalmu w wojnie w Wietnamie.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCzego ty nie rozumiesz? Przecież napisałem,że maminne zdanie jak ty i na tym zakończmy.Ile razy mi jeszcze napiszesz,że mam czytać o czyms o czym nie mam ochoty czytać a ni tym bardziej zmieniac swojego zdania?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziPierw poczytaj troche o tej chorobie a pozniej pogadamy.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTo twoje zdanie ja mam inne i na tym zakończmy.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Leave a comment:
-
Leave a comment: