Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto
Wyświetlenie odpowiedzi
Zmarli...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziDepresja ? Z czego ? Chyba z braku wiedzy co można jeszcze mieć(zrobić) Niestety w szoł biznesie juz tak jest,że jak masz kase (czyli wszystko) to nie wiadomo co jeszcze można wymyślec no i odwala do główki.
Szkoda gościa bo dobrze śpiewał ale to co zrobił to poniżej krytyki.Piwa za niego nie wypije.
Bardziej wskazane byłoby pomilczeć. Albo przeczytać np. "Twarze depresji" Anny Morawskiej.
Depresja to nie fanaberia, a "czarny pies" jak mawiał Churchill, albo ołowiana zaciskowa opaska na piersi.
Oczywiście jest mnóstwo wariantów i czasem nawet ludzi nieźle funkcjonują ( jak wspomniany Churchill, choć on był ciągle na bani ), ale lekceważące wypowiedzi są zbędne.
Leave a comment:
-
-
Depresja ? Z czego ? Chyba z braku wiedzy co można jeszcze mieć(zrobić) Niestety w szoł biznesie juz tak jest,że jak masz kase (czyli wszystko) to nie wiadomo co jeszcze można wymyślec no i odwala do główki.
Szkoda gościa bo dobrze śpiewał ale to co zrobił to poniżej krytyki.Piwa za niego nie wypije.
Leave a comment:
-
-
Znasz taka chorobe jak depresja?
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Leave a comment:
-
-
Coś w tej Hameryce chyba za dużo dragów biorą.
Najpierw Cornell teraz ten. Robili zdaje sie to co lubili...
Nie rozumiem.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziChester Bennington powiesil sie. Oby to byl fake...
Leave a comment:
-
-
Chester Bennington powiesil sie. Oby to byl fake...
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziZmarł nasz kolega kolekcjoner Dariusz Dryja
R.I.P.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziGregg Allman, związany z The Allman Brothers Band.
Leave a comment:
-
-
Nie wiem, czy był lepszym odtwórcą Jamesa Bonda niż Sean Connery, ale z pewnością był bardziej dowcipny.
Coś za często ostatnio przychodzą smutne wiadomości
Leave a comment:
-
-
A dziś w wieku 89 lat odszedł Roger Moore.
Leave a comment:
-
Leave a comment: