Zmarli...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Petitpierre
    replied
    Nie żyje Zbigniew Wodecki.

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Wczoraj w Detroit w wieku 52 lat zmarł Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave).

Leave a comment:

• DariuszSawicki
    replied
    Mazzy Star to nie jest zespół moich marzeń, ale zawsze muzyka tego zespołu mnie uspokajała i lubiłem sobie posłuchać ich przed snem.
    Dwa dni temu zmarł perkusista tego zespołu Keith Mitchell...

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Leave a comment:

• sredstvom
    replied
    Robert Miles

Nie jestem "elektroniczny", ale to jednak byla postac...

Leave a comment:

• ppns
    replied
    Dziś zmarł wybitny reżyser amerykański Jonathan Demme. ( Milczenie owiec, Filadelfia).

Leave a comment:

• Cooper
    replied
    Podstawa to Balcerek.
    Szkoda herbatnika. Jakieś 25-30 lat temu mieszkał ze 200-300m ode mnie i w czasie świąt bożego narodzenia, nie wiedzieć w sumie dlaczego, sprzedawał choinki

Leave a comment:

• Pancernik
    replied
    Podstawa to jednak: kapral Wichura, król kazachstańskich szos. I tekst Gustlika: "Pyrkosz, pyrkosz, a nie jedziesz..."

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    "Pokaż mi Pan zdrowego człowieka, który by wypił litra mleka." Kunszt niedościgniony.

Dla wtajemniczonych, warto odświeżyć sobie "Słodkie Oczy", gdzie partnerował mu, nad wyraz udanie, Zenon Laskowik.

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    W wieku 90 lat zmarł Witold Pyrkosz.Dla niewtajemniczonych jego najlepsze filmy to:"Czterej pancerni i pies","Janosik","Vabank" czy "Alternatywy 4".

Leave a comment:

• yaro74
    replied
    Szkoda, to był świetny gitarzysta. Ja znam go z wielu różnych projektów ale i tak zawsze będzie się mi kojarzył z zespołem U.K.:

Leave a comment:

• DariuszSawicki
    replied
    16-ego kwietnia 2017 zmarł wybitny gitarzysta Allan Holdsworth. Był znany ze współpracy z wieloma muzykami, nagrywał też solowe płyty.
    Jednak w mojej pamięci zostanie zapamiętany jako gitarzysta z płyty Bundles wspaniałego jazzrockowego zespołu Soft Machine.

Access the new channel: https://www.youtube.com/channel/UCjTXIJivrapuXTPB3S1xfnw/videosBand: Soft MachineAlbum: BundlesYear: 1975Genre: Jazz Rock / FusionRel...

Leave a comment:

• Petitpierre
    replied
    Jakiś viral na twitterze. Natomiast śmierć Pawła Zarzecznego (56), dziennikarza sportowego, ale nie tylko, już prawdziwa (z piątku na sobotę).
    Last edited by Petitpierre; 2017-03-27, 12:00.

Leave a comment:

• metalsrem
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
    Tina Turner (właśc. Anna Mae Bullock, ur. 26.11.1939 w Nutbush, Tennessee)

Mówią, ze jak ktoś zaczyna się interesować nekrologami, to już czas na niego ...
    Naszczęście nieprawdziwa informacja.

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Tina Turner (właśc. Anna Mae Bullock, ur. 26.11.1939 w Nutbush, Tennessee)

Mówią, ze jak ktoś zaczyna się interesować nekrologami, to już czas na niego ...

Leave a comment:

• robox
    replied
    Zmarł Chuck Berry, legenda rock and rolla.
    Last edited by robox; 2017-03-19, 07:10.

Leave a comment:

Przetwarzanie...
X