Zmarli...
Collapse
X
-
Wczoraj w Detroit w wieku 52 lat zmarł Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave).
Leave a comment:
-
-
Mazzy Star to nie jest zespół moich marzeń, ale zawsze muzyka tego zespołu mnie uspokajała i lubiłem sobie posłuchać ich przed snem.
Dwa dni temu zmarł perkusista tego zespołu Keith Mitchell...
Leave a comment:
-
-
Robert Miles
Nie jestem "elektroniczny", ale to jednak byla postac...
Leave a comment:
-
-
Dziś zmarł wybitny reżyser amerykański Jonathan Demme. ( Milczenie owiec, Filadelfia).
Leave a comment:
-
-
Podstawa to Balcerek.
Szkoda herbatnika. Jakieś 25-30 lat temu mieszkał ze 200-300m ode mnie i w czasie świąt bożego narodzenia, nie wiedzieć w sumie dlaczego, sprzedawał choinki
Leave a comment:
-
-
Podstawa to jednak: kapral Wichura, król kazachstańskich szos. I tekst Gustlika: "Pyrkosz, pyrkosz, a nie jedziesz..."
Leave a comment:
-
-
"Pokaż mi Pan zdrowego człowieka, który by wypił litra mleka." Kunszt niedościgniony.
Dla wtajemniczonych, warto odświeżyć sobie "Słodkie Oczy", gdzie partnerował mu, nad wyraz udanie, Zenon Laskowik.
Leave a comment:
-
-
W wieku 90 lat zmarł Witold Pyrkosz.Dla niewtajemniczonych jego najlepsze filmy to:"Czterej pancerni i pies","Janosik","Vabank" czy "Alternatywy 4".
Leave a comment:
-
-
Szkoda, to był świetny gitarzysta. Ja znam go z wielu różnych projektów ale i tak zawsze będzie się mi kojarzył z zespołem U.K.:
Leave a comment:
-
-
16-ego kwietnia 2017 zmarł wybitny gitarzysta Allan Holdsworth. Był znany ze współpracy z wieloma muzykami, nagrywał też solowe płyty.
Jednak w mojej pamięci zostanie zapamiętany jako gitarzysta z płyty Bundles wspaniałego jazzrockowego zespołu Soft Machine.
Leave a comment:
-
-
Jakiś viral na twitterze. Natomiast śmierć Pawła Zarzecznego (56), dziennikarza sportowego, ale nie tylko, już prawdziwa (z piątku na sobotę).Last edited by Petitpierre; 2017-03-27, 12:00.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTina Turner (właśc. Anna Mae Bullock, ur. 26.11.1939 w Nutbush, Tennessee)
Mówią, ze jak ktoś zaczyna się interesować nekrologami, to już czas na niego ...
Leave a comment:
-
-
Tina Turner (właśc. Anna Mae Bullock, ur. 26.11.1939 w Nutbush, Tennessee)
Mówią, ze jak ktoś zaczyna się interesować nekrologami, to już czas na niego ...
Leave a comment:
-
Leave a comment: