Krzysztof Kowalewski.
Zmarli...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziKrzysztof Kowalewski.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedzi
Ten rok jak poprzedni zapowiada się jakoś popie...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziKrzysztof Kowalewski.
Last edited by darekd; 2021-02-06, 23:39.
Comment
-
-
Aleksander Doba (74l)
Kajakarz, podróżnik. Trzy razy samotnie przepłynął Atlantyk kajakiem.
W filmie "Happy Olo" mówił: Na Mount Everest weszło ponad trzy tysiące ludzi. W kosmos poleciało kilkaset, na sam Księżyc kilkanaście, a jeden Ocean Atlantycki przepłynięto tylko pięć razy. Z czego dwa razy zrobił to Olek Doba. Było to przed jego trzecim przepłynięciem.
Last edited by MarcinKa; 2021-02-24, 17:37.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
-
👍 1
Comment
-
-
Krzysztof Krawczyk
Aktor Zygmunt Malanowicz.Nazwisko być może mało co mówi ale zobaczcie zdjęcia i na pewno go znaliście z filmów.Last edited by kiszot; 2021-04-05, 16:32.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Książe Filip. 99 lat,ładny wiek.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
31 lipca zmarł w wieku 93 lat Jerzy "Duduś" Matuszkiewicz.
Jazzmen a takrze twórca muzyki do takich seriali jak "Janosik", "Czterdziestolatek", "Wojna domowa", czy "Podróż za jeden uśmiech".Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment