Podobno atak serca.
Zmarli...
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Właśnie Jan Chojnacki rozpoczął godzinna audycję o zmarłym. Mann w poniedziałek też niezłą audycje przygotował.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziOjej, co to był wypadek, rak czy inne cholerstwo?
Comment
-
-
Nie znałem jakoś wybitnie jego twórczości do tej pory więc ostatnimi dniami trochę sobie odświeżyłem (okazało się też, że znałem więcej niż mi się wydawało). I o ile Thin Lizzy poza najbardziej ogranymi kawałkami jakoś mi nie leży (choć lubię szeroko pojętego rocka) to w solowych, bluesowych dokonaniach się zasłuchuję z przyjemnością.
A jeszcze w sobotę bezpośrednio przed jego śmiercią rozmawialiśmy z kumplem o wirtuozach i gwiazdach gitary i padło jakoś tak, że w odniesieniu do innych dyskutowanych gitarzystów, Moore "to nie są najszybsze palce na 6 strunach ale za to z głośnika sączy się sama esencja gitarowego soku".
Dzięki za cynk o audycji w trójce.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Zmarła Irena Kwiatkowska
Dziś nad ranem zmarła w wieku 98 lat Irena Kwiatkowska.
Dla mnie była od zawsze i wydawało się, że zawsze będzie...
Niezapomniana Kobieta Pracująca z Czterdziestolatka, matka w Zmiennikach, czy Wojnie Domowej, a przede wszystkim podpora Kabaretu Starszych Panów.
Wielka szkoda.Last edited by iron; 2011-03-03, 11:16.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziO rany, nie wiedziałem, że już tyle lat miała. Bardzo ją lubiłem.
Odchodzą świetni aktorzy i już widać, że następcy są co najmniej o klasę niżej.
Wychodzi, że polska scena już nigdy nie będzie taka sama
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bimbelt Wyświetlenie odpowiedziPomyślałem o tym samym. Kto ich zastąpi?
Wychodzi, że polska scena już nigdy nie będzie taka sama
Mi się właśnie przypomniała Jej urocza rólka niezbyt rozgarniętej ciotki prezesa Ochódzkiego w Rozmowach Kontrolowanychbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
O kurcze! Ciotka mi umarła!
Muszę się nawalić
P.S.
Irena Kwiatkowska-Kielska5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziO kurcze! Ciotka mi umarła!
Muszę się nawalić
P.S.
Irena Kwiatkowska-KielskaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Zmarł Piotr "Stopa" Żyżelewicz
Za Onetem:
Zmarł Piotr "Stopa" Żyżelewicz, perkusista formacji Armia, Izrael, Voo Voo i 2Tm2,3. Miał 46 lat.
Pod koniec kwietnia przeszedł wylew krwi do mózgu.
Szkoda - jeden z najrówniej grających polskich perkusistów. Mógł jeszcze pograć...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment