Tak jeszcze na szybko dodam - chyba najlepsza nagrana przez Niego płyta to "Legenda" Armii
Zmarli...
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Comment
-
Iron, z całym szacunkiem dla zmarłego i dla wszystkich którym był bliski, ale zaczynasz robić na browarze dział z nekrologami
Tylko proszę, nie pisz mi znów, ze się czepiam....Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Ale też mi się to Becik cisnęło na klawiaturę. Iron ostatnio tylko nekrologami, odpiwkami albo przymilaniem się do swojej beemki tu żyje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zmarł Zbigniew Olobry
Zbyszek Olobry zmarł nagle w czwartek, 22 grudnia. Zostawił żonę Agnieszkę i dwie córki.
Zbigniew Olobry był założycielem Bractwa Piwnego, przez wiele lat pełnił funkcję Wielkiego Mistrza. Miał 48 lat.
Pogrzeb Zbyszka odbędzie się w czwartek 29 grudnia o 13:30, na cmentarzu rzymskokatolickim na Dołach przy ulicy Smutnej w Łodzi.
(Od strony alei Palki jest to drugi cmentarz po lewej stronie - z kaplicą)."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Masz ci los... ależ wiadomość...
Mam smutną refleksję, że coś ludziom miłującym piwo i angażującym się silnie w jego promocję nie dane bywa za długo nacieszyć się życiem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Kilka słów o Zbyszku oczami Adama Kuźmickiego - fukfuka."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
-
Wisława Szymborska nie żyje
Wisława Szymborska, jedna z najbardziej cenionych poetek, laureatka literackiej Nagrody Nobla z 1996 roku, nie żyje. Miała 89 lat. Zmarła w swoim domu w Krakowie. Informację potwierdził sekretarz noblistki Michał Rusinek.
Wielka szkoda.Comment