Nelson Mandela (1918-2013)
Zmarli...
Collapse
X
-
Zmarł Graham Mackay (1949-2013).
Był on afrykanerskim przedsiębiorcą, który najpierw pracował na kierowniczych stanowiskach w SAB, a następnie w latach 90-tych XX wieku jako dyrektor generalny stworzył globalną potęgę - koncern SABMiller.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziZmarł Graham Mackay (1949-2013).
Był on afrykanerskim przedsiębiorcą, który najpierw pracował na kierowniczych stanowiskach w SAB, a następnie w latach 90-tych XX wieku jako dyrektor generalny stworzył globalną potęgę - koncern SABMiller.
Comment
-
-
Zmarl Eusebio (1942-2013)
Portugalski napastnik,jeden z najlepszych na swiecie.Last edited by kiszot; 2014-01-05, 20:05.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZmarl Eusebio (1942-2013)5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Sorry ale mi sie omsknął palec.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Eusebio miał już problemy ze zdrowiem w zeszłym roku podczas Euro
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziLeon Stanisław Buksowicz.
Zmarł przedwczoraj w wieku lat 70.
O ile kojarzę, to współzałożyciel i współwłaściciel Browaru Jabłonowo.
Pogrzeb współzałożyciela Browaru Jabłonowo odbędzie się 26 kwietnia 2014 w Brwinowie.Last edited by Pankracy; 2014-04-25, 15:35.
Comment
-
-
Nie żyje H.R.Giger twórca biomechanicznych obrazów, rzeźb oraz tytułowego Obcego z serii filmów o kwasokrwistym potworku kosmicznym.
Trzeba przyznać, że H.R.G. był nieźle zakręconym twórcom.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedziNie żyje H.R.Giger twórca biomechanicznych obrazów, rzeźb oraz tytułowego Obcego z serii filmów o kwasokrwistym potworku kosmicznym.
Trzeba przyznać, że H.R.G. był nieźle zakręconym twórcom.
Comment
-
Comment