Jakiego pana? Chama, nie pana! Panem to jestem ja! Rozumie osoba?
Zmarli...
Collapse
X
-
Twierdze kategorycznie,że to jest osioł !Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Dziś zmarł wielki polski patriota Waldemar Rajca
Nigdy nie był przy demokratycznym korycie, a zawsze po stronie Polski i wolności.Comment
-
Może to nie jest aż tak bardzo kwestia pokoleniowa, choć ma to znaczenie, z jakiej gliny byli ludzie kiedyś ulepieni. W przypadku Wojciecha Pokory - po prostu rzemiosło, brak bufonady i wypowiadania się na każdy temat.Comment
-
W wieku 79 lat zmarł Piotr Janczerski, wokalista m.in. zespołów "Niebiesko-Czarni" i "No To Co”Comment
-
Zmarł Zbigniew Łapiński dołączył do Jacka i Przemka, teraz grają znowu razem ...Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Aby pozostac w powyzszych klimatach - ciekawe, kto przy tym calym dzisiejszym pier...oleniu o Smolensku pamieta o jego rocznicy...
Czy napija sie panowie piweczka?Comment
-
Aby pozostac w powyzszych klimatach - ciekawe, kto przy tym calym dzisiejszym pier...oleniu o Smolensku pamieta o jego rocznicy...
https://www.youtube.com/watch?v=mcVeBzlFnBU"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
Nowoczesne wersje to jakieś odium naszych czasów. Szarganie świętości to zaś norma.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
W wieku 53 lat zmarł Tomasz Wojnar ps. "Siwy". Wokalista wałbrzyskiej, punkowej kapelii "Defekt Muzgó". Do dziś mam ich kasety magnetofonowe.604 piw (Polska: 366, Czechy: 93, Belgia: 71, pozostałe: 74). Razem 216 browarów z 19 krajów.Comment
Comment