Zmarli...
Collapse
X
-
-
-
Nie kojarzę ani jednego, ani drugiego, ale mierzi mnie, że internety wydały już swoją opinię, że zarówno jeden zmarły, jak i drugi za kołnierz nie wylewał. Nastąpiła całkowita pauperyzacja myśli wśród ludu, że wydają osąd o osobach nie znając nic, co dotyczy ich życia, ani co nimi kierowało podejmując jakiekolwiek, zgubne czy nie, decyzje.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Akurat życie Nykaenena jest doskonale znane kibicom skoków, bo nie robił z tego żadnej tajemnicy. Chłop się upodlił do tego stopnia, że sprzedawał swoje medale, żeby mieć na życie, przez jakiś czas był striptizerem. Alkoholizm wśród fińskich sportowców to był bardzo poważny problem, wśród skoczków także Toni Nieminen, a Ahonen kiedyś przyznał się, że kiedy w Planicy w 2005 r. skoczył 240 m (nie ustał, więc pozostał rekord Hautamekiego 235,5 m), był jeszcze pijany po całonocnej imprezie.Comment
-
Václav Vorlíček, odszedł 5 lutego, dopiero teraz trafiłem na info...
Pamięta ktoś jeszcze Arabelę czy Latającego Czestmira?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
Bruno Ganz 77 lat, u nas znany choćby z genialnej roli Hitlera w "Upadku". No i z niezliczonej ilości przeróbek przy okazji...
Ale oryginał jest tylko jeden: https://youtu.be/pR5q0ajW8KoRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
Comment