Zmarli...
Collapse
X
-
-
Pierwsza rocznica śmierci Siwego, wokalisty i lidera kultowego dla wielu punkowego zespołu Defekt Muzgó.
Zawsze na czasie prorocki numer z kasety z 1992 roku:
Comment
-
Kwestie profetyczne to jedno, ale z drugiej strony, w punkt. Ostro (moja Mama rocznik 1945, nauczycielka, uważa, że zbyt wulgarnie, ale to jednak punk, a nawet w sumie oi), ja jestem zdania, że jeszcze w ramach. Może Siwy wybrał lepszy świat, gdzie demokracji nie ma, a może, na co mam nadzieję, panuje platońska geniokracja, czyli de facto arystokracja ducha Dalego?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Stanisław Jędryka. Doliczył do 85. To dzięki niemu Henryk Gołębiewski. I trochę Filip Łobodziński. To dla mnie taki Papcio Chmiel polskiego filmu młodzieżowego...
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Właśnie dziś obejrzałem akurat odcinek 6-ty "Podróży za jeden uśmiech." Poza chłopakami, takie tuzy jak Dzwonkowski, Pluciński i jak się to ogląda. A dziś, czy w ogóle istnieje kinematografia dla młodzieży?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
-
Kurczę, to Jędryka z marszu chyba kompletuje obsadę tam na górze do jakiegoś arcydzieła.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Comment
-
-
-
Comment