Przy piwie o tłumaczeniach.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

he he he - też tam byłam z godzinę temu ale nie spełnia moich wymagań, co do tego chol... tekstu o basenach zaczynam mieć dość...
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• cyborg_marcel
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 3467

rozwiązanie konkursu się zbliża...

Komunikat oficjalny: do półfinału basenowych wypocin zakwalifikowali się in order of appearance: Żą, Dziku, Iron, Arcy i Grzeber. Ogłoszenie wyników w ciągu najbliższej doby.

Ponadto zostanie również przyznana nagroda cyborgowatej publiczności (sztuk jeden) za propozycję, która wywołała największy uśmiech na mojej physis Ale to sobie zostawmy na grudzień... (Czyli jutro!)

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• cyborg_marcel
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 3467

Kolejny komunikat: w finale stoczą bój propozycje Irona i Arcy'ego...

Comment

• cyborg_marcel
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 3467

fanfary

otóż Panowie Iron i Arcy zajęli ex aequo 1. miejsce - gratuluję

ostała się wersja: "Dajemy Ci 200.000 możliwości – Twój wyjątkowy basen stwórz sam." przetestowana na królikach doświadczalnych, które miałam pod ręką...
          przez następną godzinę przyjmuje krytyki co do hasła lub tendencyjnego wyboru zwycięzców

Comment

• arcy
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2002.07
            • 7538

Z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, musimy zrobić tak, żeby jej nie było.
            Cyborg coś tam pisała o krytyce, ale każdy kto się poważy na coś takiego, będzie miał z Ironem i ze mną do czynienia. Wybór jest bowiem bardzo dobry, jedynie słuszny i sprawiedliwy

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

no dobrze, to krytyki przyjmuję na PW - gwarancja zapewniona

a co do gwarancji "on pro rata basis / au prorata" = proporcjonalnie do okresu eksploatacji (może anglistom i romanistom się przyda...)

Comment

• kalifat
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.10
                • 1168

Odp: fanfary

cyborg_marcel napisał(a)
                otóż Panowie Iron i Arcy zajęli ex aequo 1. miejsce - gratuluję
                ostała się wersja: "Dajemy Ci 200.000 możliwości – Twój wyjątkowy basen stwórz sam." przetestowana na królikach doświadczalnych, które miałam pod ręką...
                A który z Nich jest twórcą pierwszej części hasła, a który drugiej? Bo ja tu widzę dwóch FARCIARZY , a hasełko jedno. Coś mi tu matematyka szwankuje.

No chyba, że było tak jak z hasłem promującym Warszawę, gdzie wygrane hasło zostało wymyślone - niezależnie (już uwierzę) - przez 4 osoby.
                Tu była cała przewała, bo Ci co trochę to śledzili pamiętają, że po wybraniu 10 haseł należało głosować na stronie internetowej na jedno z nich. Skoro 4 osoby napisały jedno hasło to miały one o 4x więcej szans namówić swoich znajomych, ciotków i pociotków, żeby głosować właśnie na nie. A kto więcej głosów zebrał - wygrał.

ps. proszę cyborżko nie zapomnieć o:
                Ponadto zostanie również przyznana nagroda cyborgowatej publiczności (sztuk jeden) za propozycję, która wywołała największy uśmiech na mojej physis Ale to sobie zostawmy na grudzień... (Czyli jutro!)
                Last edited by kalifat; 2004-11-30, 15:08.
                bla bla bla

Comment

• arcy
                  • 2002.07
                  • 7538

Krytyki miało nie być!

Efekt ostateczny jest kompilacją pomysłów Irona i moich. I jako taki nie podlega krytyce

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

Kalifat, czytaj 2 strony wcześniej, a zobczysz, kto co wniósł do hasla a o nagrodzie publiczności pamiętam, ale wybór jeszcze trudniejszy...

Comment

• kalifat
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.10
                      • 1168

Gdzieżby tam od razu krytyka.
                      Takie dowolne dywagacje.

Staram się tylko wybadać cyborg_marcel-a w razie następnego konkursu. Mechanizmy rządzące mechanizmami muszą być powtarzalne
                      bla bla bla

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

Porzuć wszelką nadzieję! Cyborg nie jest aż tak zmaszyniała, żeby wszystko było u niej powtarzalne

Comment

• cyborg_marcel
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.03
                          • 3467

he he he... ponoć zamiast serca mam procesor poza tym, Art, nawet mnie nigdy nie spotkałeś, a moja sława dociera z pewnością zniekształcona do Poznania (oby!)

może rozstrzygnę drugi konkurs jeszcze dzisiaj, coby niecierpliwym zadość uczynić... pomyślę.

Comment

• Maggyk
                            Szara Adminiscjencja
                            🍼
                            • 2004.05
                            • 5618

cyborg_marcel napisał(a)
                            poza tym, Art, nawet mnie nigdy nie spotkałeś...
                            Oj, Marcelino, coś ty chyba za często myślisz o Arcie rozmawiając z Arcym
                            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                            Piwo domowe -
                            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• cyborg_marcel
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 3467

oj tak, miało być, Arcy... właśnie patrzyłam , kto obecny na forum i... Arcy Arcy Arcy (w ramach nie powtarzania się) przepraszam

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Maggyk napisał(a)
                                Oj, Marcelino, coś ty chyba za często myślisz o Arcie rozmawiając z Arcym
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
                                X