he he he - też tam byłam z godzinę temu ale nie spełnia moich wymagań, co do tego chol... tekstu o basenach zaczynam mieć dość...
Przy piwie o tłumaczeniach.
Collapse
X
-
rozwiązanie konkursu się zbliża...
Komunikat oficjalny: do półfinału basenowych wypocin zakwalifikowali się in order of appearance: Żą, Dziku, Iron, Arcy i Grzeber. Ogłoszenie wyników w ciągu najbliższej doby.
Ponadto zostanie również przyznana nagroda cyborgowatej publiczności (sztuk jeden) za propozycję, która wywołała największy uśmiech na mojej physis Ale to sobie zostawmy na grudzień... (Czyli jutro!)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
fanfary
otóż Panowie Iron i Arcy zajęli ex aequo 1. miejsce - gratuluję
ostała się wersja: "Dajemy Ci 200.000 możliwości – Twój wyjątkowy basen stwórz sam." przetestowana na królikach doświadczalnych, które miałam pod ręką...
przez następną godzinę przyjmuje krytyki co do hasła lub tendencyjnego wyboru zwycięzcówCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, musimy zrobić tak, żeby jej nie było.
Cyborg coś tam pisała o krytyce, ale każdy kto się poważy na coś takiego, będzie miał z Ironem i ze mną do czynienia. Wybór jest bowiem bardzo dobry, jedynie słuszny i sprawiedliwy
Comment
-
-
no dobrze, to krytyki przyjmuję na PW - gwarancja zapewniona
a co do gwarancji "on pro rata basis / au prorata" = proporcjonalnie do okresu eksploatacji (może anglistom i romanistom się przyda...)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Odp: fanfary
cyborg_marcel napisał(a)
otóż Panowie Iron i Arcy zajęli ex aequo 1. miejsce - gratuluję
ostała się wersja: "Dajemy Ci 200.000 możliwości – Twój wyjątkowy basen stwórz sam." przetestowana na królikach doświadczalnych, które miałam pod ręką...
No chyba, że było tak jak z hasłem promującym Warszawę, gdzie wygrane hasło zostało wymyślone - niezależnie (już uwierzę) - przez 4 osoby.
Tu była cała przewała, bo Ci co trochę to śledzili pamiętają, że po wybraniu 10 haseł należało głosować na stronie internetowej na jedno z nich. Skoro 4 osoby napisały jedno hasło to miały one o 4x więcej szans namówić swoich znajomych, ciotków i pociotków, żeby głosować właśnie na nie. A kto więcej głosów zebrał - wygrał.
ps. proszę cyborżko nie zapomnieć o:
Ponadto zostanie również przyznana nagroda cyborgowatej publiczności (sztuk jeden) za propozycję, która wywołała największy uśmiech na mojej physis Ale to sobie zostawmy na grudzień... (Czyli jutro!)Last edited by kalifat; 2004-11-30, 15:08.bla bla bla
Comment
-
-
he he he... ponoć zamiast serca mam procesor poza tym, Art, nawet mnie nigdy nie spotkałeś, a moja sława dociera z pewnością zniekształcona do Poznania (oby!)
może rozstrzygnę drugi konkurs jeszcze dzisiaj, coby niecierpliwym zadość uczynić... pomyślę.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
poza tym, Art, nawet mnie nigdy nie spotkałeś...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Maggyk napisał(a)
Oj, Marcelino, coś ty chyba za często myślisz o Arcie rozmawiając z ArcymBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment