Cyborgu_Marcelino, ten cały konkurs jest postawiony na głowie. Najpierw trzeba dać piwo, a potem czekać na wyniki
Przy piwie o tłumaczeniach.
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
teoretycznie, to może i masz rację, ale ze mną to nigdy normalnie chyba nie jest
poza tym jakbym najpierw stawiała, to wiesz, ilu chętnych do udziału by się znalazło? to ile ja tych zleceń musiałabym zdobyć?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Czasem dla wyniku trzeba się poświęcićBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
Kalifat: a czemu do tej pory na żadne spotkanie forumowe z moim udziałem się nie stawiłeś?
Ale się poprawię.bla bla bla
Comment
-
-
Młynarski kiedyś powiedział, że przebój komponuje się tak, żeby każdemu coś przypominał, ale nie można się było przyczepić o plagiat...
Ale samego hasła z niczego nie kopiowałem... jakoś tak samo mi przyszło.
A może wersja dla naszego rodzimego, przeciętnego, szybko wzbogaconego posiadacza basenu (wierszem białym):
Jeden basen. Tylko Twój. Takiego nie ma żaden sąsiad.
Dziku
Comment
-
-
Padło już tyle propozycji, że niewiele już chyba wniose
Udało mi się wymyślić jedynie cos takiego :
Spośród 200.000 basenów wybierz ten jedyny - swój własny.
Mam nadzieje, że nie padła już taka propozycja (mogłem coś przeoczyć) i nie będe posądzony o plagiatpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Powiem tak: wszyscyśmy ciężko zapracowali na hasło Dzika, więc każdemu się należy piwo od Cyborżki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
200 000 basenów piwa - i każdy może być Twój!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jeden basen. 200000 pozycji.
Chodzi oczywiscie o pozycje w sensie konfiguracji elementow skladowych.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Odp: KONKURS
troche poprawie zeby bylo zgodnie z orginalem
cyborg_marcel napisał(a)
Select a unique pool from over 200,000 variants – your own.
swoja droga to by mogl byc niezly sposob na syndrom dnia nastepnegoLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment