w ramach mojej niedyspozycji myślowej konkurs zostanie rozstrzygnięty w późniejszym terminie - ostatnia szansa dla spóźnialskich
Przy piwie o tłumaczeniach.
Collapse
X
-
no właśnie oni dopiero po moim tłumaczeniu mają zacząć coś działać na rynku :-D
do 16.00 siedzę przed kompem, to może i zwycięzcę uda mi się znaleźć wśród rozlicznych [moralnych] propozycjiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Od razu [moralnych]. Ważne żeby cenzura przepuściła, a tutaj w Browarze jest główny cenzor.
Jak On nie wywalił żadnego postu, to znaczy, że wszystko jest OK.
Tysiąc możliwości? 10 000? A może 100 000?
Dla Nas to pestka, My mamy ponad 200 000 różnych możliwych basenów.bla bla bla
Comment
-
-
tak sobie myślę ze należy pozostawić to w oryginale. wtedy taki Responsible of Internet Development może spotka się z Brand Managerem i będą focusować eventy na target.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Ja wiem... Określenia "programista" czy np "inżynier" wiążą się z wymaganiem dość konkretnych uprawnień. Ciekawie byłoby jednak wiedzieć co taki człowiek ma robić.
A może przetłumaczyć to po prostu jako:
informatyk - specjalista ds internetu.
Bo to pewnie jest właśnie tzw "etat specjalisty"Last edited by dziku; 2004-11-29, 17:56.Dziku
Comment
-
Comment