cyborg_marcel napisał(a) za chwilę rozstrzygnięcie konkursu ...
PUK, PUK jest tam kto?
A propos konkursu basenowego.
Proponuję na zwycięzcę Czesa, który w swoim najnowszym artykule Porter Bałtycki napisał "warzony jest w Europie w basenie Morza Bałtyckiego"
no więc nie będzie półfinałów, bezpośrednio do finału zakwalifikowali się [kolejność losowa]: Dziku, Cielak, Arcy, Kalifat, Żąleną i Stary Kocur.
jury w składzie: cyborg za chwilę odklei kopertę z pseudo szczęśliwcy
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
nie da się! jury jest bezstronne i testuje hasła na sobie samej! jak tylko system przetworzy dane, na ekranie pojawi się wynik (niecierpliwym powiem, że waham się pomiędzy dwoma propozycjami)
ps. przekupić mnie można znalezieniem mi legalnej pracy z ubezpieczeniem społecznym
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
cóż... wahadłem nie jestem, coby tyle się wahać, więc i tu będzie 1. miejsce ex aequo... -fanfary-
uwielbienie cyborga za swe hasła zdobywają:
Żą za
"200.000 pools and one to rule them all."
oraz Kalifat za
"I choćby przyszło ze STO tysięcy.
A nawet gdyby 2 RAZY więcej.
I BASEN mieli wskazać z dostępnych.
To każdy może mieć INNĄ wersję."
tak, ocena czysto subiektywna, bo to nagroda publiczności
poza tym serdeczny uścisk cyborga wygrywa ekipa od topienia się/ zanurzania w kupie basenów (ekipa proszona jest o upomnienie się oznak cyborgowatej wylewności przy następnym spotkaniu...)
Obiektywny to jest obiektyw w moim aparacie
Zastanawia mnie dziwna słabość Cyborga do wręczania nagród zespołowych. Czy kłaść to na karb:
a) typowo kobiecego braku zdecydowania
b) silnego instynktu stadnego
c) działania polskich polityków, którzy chcą skłócić Ukrainę z Rosją?
niestety czasami zdarza mi się przejawiać jakieś babskie zachowania, poza tym jak spojrzycie na dzisiejsze hasła, to tak naprawdę należą one do dwóch odrębnych kategorii i ciężko je ze sobą porównywać...
a do tego będę miała pretekst, żeby więcej Forumowiczów wyściskać
arcy napisał(a) Obiektywny to jest obiektyw w moim aparacie
Arcy, z punktu widzenia teorii i praktyki fotografii palnęło Ci się wyjątkowo bezsensowne zdanie. Jest dokładnie odwrotnie - jaki obiektyw, taka rzeczywistość.
Comment