Zakładam ten temat , bo myślę że zamiast zaśmiecać prasówki, tu bedziemy opisywać to co nasza telewizornia Nam pokazała o piwie i nie.
Właśnie leci, sklep prowadzi pani Marzena Bieńczak. Z cen zauważyłem tylko lambiki z belgi po 11,59. Ale w jakim to miescie jest ten sklep niestety nie podali. A moze pani Marzena jest na forum?
...Otóż na kanale TNV Turbo, w probramie "Męski Świat"...
Właśnie leci, sklep prowadzi pani Marzena Bieńczak. Z cen zauważyłem tylko lambiki z belgi po 11,59. Ale w jakim to miescie jest ten sklep niestety nie podali. A moze pani Marzena jest na forum?
--------------------------------------------------------------------------------
Właśnie o to mi chodzi - czy jest na forum gdzieś o tym sklepie, czy nie? Pani / Koleżanko Marzeno - jesteś wśród nas?
Ostatnia zmiana: 16-11-2004 o godz. 22:46 (adam16)
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
cielak napisał(a)
[QUOTE]adam16 napisał(a)
...Otóż na kanale TNV Turbo, w probramie "Męski Świat"...
--------------------------------------------------------------------------------
Właśnie o to mi chodzi - czy jest na forum gdzieś o tym sklepie, czy nie? Pani / Koleżanko Marzeno - jesteś wśród nas?
Ostatnia zmiana: 16-11-2004 o godz. 22:46 (adam16)