Nic nie oglądałem, ale słyszę wszędzie, że cienizna. Oby to był tylko taki początek. Obawiam się, ze Małysz nie poszaleje, ale mimo to, mógłby zajmować wyższe miejsca.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Uważam, że było sympatycznie - dużo Polaków na widowni...
Zawsze coś musi przeszkodzić "naszym skoczkom", tym razem brak skoków na skoczniach dużych - skandal !
Nasi komentatorzy też się mylili... Ale na szczęście JANDA był w czołówce ! Jakie piękne polskie nazwisko ( Krystyna )!?
w związku z pogodą i średnią formą Adasia, dalej podtrzymuję typowanie Finów czy wygranie piwka z soczkiem jest możliwe tylko po podaniu konkretnego nazwiska?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
cyborg_marcel napisał(a) w związku z pogodą i średnią formą Adasia, dalej podtrzymuję typowanie Finów czy wygranie piwka z soczkiem jest możliwe tylko po podaniu konkretnego nazwiska?
...ale Finowie są zimni,polodowcowi...I wydaje mi się,że "bez ikry" - patrz na AHONENA - zero uśmiechu na twarzy i te bezczelne zachowanie ( zawziętość ) !
No i piją tylko wódkę !?
Adam kiepsko rozpoczął, za to zrobił się szum wokół chorągiewki Kuttina, na której obok barw narodowych, pojawiła się reklama pewnej firmy komputerowej.
Znowu Adaś lichutko Coś mi się wydaje że nie bedzie się liczył w tym sezonie w klasyfikacji generalnej. Może czasami błyśnie w pojedynczych konkursach.
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment