Czy wczorajsze zwycięstwo było tylko jednorazowym uśmiechem losu?
Adam Małysz 2004/2005
Collapse
X
-
Szkoda, że pierwszy skok Adama był zbyt krótki. Stylowo było dzisiaj dobrze.
Ahonen cudem zdobył pierwsze miejsce. Już widać, że powoli " siada ". Zaś Janda " dochodzi ", jeśli będzie robił swoje to Turniej Czterech Skoczni może być dla Ahonena przełomowy ( czyli spadkowy ).
Dalej stawiam na Adama...i Jakuba Jandę ( przynajmniej w Turnieju ) poprzez sympatię do czeskiego piwa i tradycji.
Comment
-
-
Moje spekulacje się nie sprawdzają. Kłaniam się Ahonenowi - prawdziwy boss - każdym konkursem rządzi...
Wierzę, że jutro będzie prawdziwy przełom. Adam pierwszy, Jakub drugi...a Ahonen 10 - ty ( spadnie na tyłek !? ).
Już nikt więcej nie kibicuje ?
Comment
-
-
Jakoś nie chce mi się wierzyć,że Małysz jakos zagrozi Ahonenowi.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Niezbadane są wyroki Boskie5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
maleństwo
...ale takiej serii zwycięstw nie pamiętam !?
Jest faktem, że narciarstwo klasyczne u Finów to potęga.
Jednak osobiście wolę narciarstwo Niemiec, Austrii....Słowenii i w sytuacjach awaryjnych im kibicuję.
Ahonen, Małysz, Ahonen - czyli długi, krótki, długi.
Comment
-
-
No i nie udało się Ahonenowi Wyrównać osiągnięcie Hannawalda nie będzie tak łatwo, jak to się ludziom wydawało. Świetny skok Ito, ciekawe co z niego wyrośnie.
Adaś jak to zwykle w ostatnim czasie - jeżeli inni skaczą bardzo dobrze, to on też. Ale jak inni skaczą rewelacyjnie, on nie nadąża. Myślę jednak, że o medale na mistrzostwach świata może powalczyć.
Comment
-
-
Comment