Adam Małysz 2004/2005

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Andrewbrw
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.03
    • 932

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    dlatego jego pierwsze miejsce w PŚ jest dla mnie wątpliwe moralnie
    a w zeszłym sezonie wygrał?kto?no kto?

Comment

• Latarnik
      Premium Lamplighter
      🥛🥛🥛🥛
      • 2004.06
      • 5030

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
      Masz jakieś dowody,że tak jest w rzeczywistości?
      Bo jak nie to walnij se w łeb i nie próbuj obrażać innych.
      To nie jest Sąd, tylko forum gdzie można zamieszczać swoje spostrzeżenia na każdy temat. A co do poziomu Twoich wypowiedzi, to uważam, że są na bardzo niskim, rzekłbym podziemnym poziomie.

P.S.
      ART wybacz
      5450 kapsli z wypitych piw
      874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
      "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
      https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
      Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
      https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Latarnik
        Premium Lamplighter
        🥛🥛🥛🥛
        • 2004.06
        • 5030

Cytat z to&owo:

"Obecny sezon przyniósł istotną zmianę w przepisach dotyczących uznawania rekordów skoczni. Do zmiany tej przyczynił się austriacki skoczek Martin Koch.
        W czasie grudniowych zawodów Pucharu Kontynentalnego w Harrachovie wykorzystał on bardzo wysoki rozbieg i sprzyjający wiatr i osiągnął odległość 151 m.
        Pobił o 5,5 m rekord ustanowiony tydzień wcześniej przez Janne Ahonena. Fin skakał jednak w innych warunkach (krótszy rozbieg).
        W tej sytuacji władze FIS postanowiły sprecyzować, kiedy rekord zostaje uznany za oficjalny. Stanie się tak, gdy zostanie ustanowiony podczas ważnej rundy kwalifikacyjnej lub serii konkursowej Pucharu Świata, mistrzostw świata lub igrzysk olimpijskich.
        W grę nie wchodzą więc zawody niższej rangi. Rekord nie będzie jednak uznany, gdy zawodnik skoczy z wyższej belki niż pozostali.
        Trochę inne zasady obowiązują w lotach, gdzie rekord można zaliczyć nawet wówczas, gdy zostanie on ustanowiony w czasie oficjalnego treningu.
        Wspomniane zmiany dotyczą także wyników osiągniętych we wcześniejszych konkursach.
        W efekcie rekordzistą skoczni w Harrachovie pozostał więc Janne Ahonen, a osiągnięcie Martina Kocha nie było brane pod uwagę."

P.S.
        Ten artykuł mógłby być w prasówce, ale tutaj lepiej pasuje.
        5450 kapsli z wypitych piw
        874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
        "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
        https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
        Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
        https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Pinio74
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.10
          • 3881

Małysz 2 razy wygrał w Zakopanem, świetne to były konkursy, także za sprawą kibiców. Adam jest już drugi w generalce, ale chyba nie dogoni Ahonena, szczególnie, że nie jedzie na konkursy do Japoni. Najważniejsze są teraz mistrzostwa świata. Będzie dobrze, zdrowie Adasia
          BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• kiszot
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2001.08
            • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
            To nie jest Sąd, tylko forum gdzie można zamieszczać swoje spostrzeżenia na każdy temat. A co do poziomu Twoich wypowiedzi, to uważam, że są na bardzo niskim, rzekłbym podziemnym poziomie.

P.S.
            ART wybacz
            Ciekawe czy takie inteligentne i błyskotliwe spostrzeżenia zamieszczałbyś na temat Małysza.
            Jestem pewien,że jeżeli ktoś próbował ustawić Puchar Świata pod Małysza to nie odezwałbyś się a ni słowem.

Twoja odpowiedź o podziemnym poziomie stała bardzo wysoko.
            Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
            1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
            Mein Schlesierland, mein Heimatland,
            So von Natur, Natur in alter Weise,
            Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
            Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Pogoniarz
              † 1971-2015 Piwosz w Raju
              • 2003.02
              • 7971

Adam w dzisiejszym konkursie ,był jakiś spięty i stąd 9 miejsce(eliminacje,to jednak nie konkurs).Kamil Stoch sprawił naprawdę wielką niespodziankę,oby tak dalej.Jeszcze,żeby Rutkowski ustabilizował formę...
              Dwóch Polaków w pierwszej dziesiątce Nieamowite.Brawa dla chłopaków

Prawie jak Piwo
              SZCZECIN

Comment

• robox
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.11
                • 8188

Występ Kamila Stocha mile zaskoczył. Oby nie był to jednorazowy przebłysk formy tego 18-latka

Comment

• peter007
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.06
                  • 2820

Nie mogę sobie przypomnieć, żeby który kolwiek z Polaków był wcześniej przed Małyszem.
                  Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Wujcio_Shaggy
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.01
                    • 4628

Mogło tak być z 5 lat temu - Małysza wyprzedzali Kruczek, Skupień czy Mateja. Tyle, że w czwartej dziesiątce...
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• peter007
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.06
                      • 2820

No i znowu Małysz za Stochem. Co prawda tylko w kwalifikacjach ale chyba w konkursie głównym też nie powalczy o podium już nie mówiąc o obronie tytułu.
                      Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• ronin
                        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                        • 2004.10
                        • 154

No i sie nie udalo kiepski ten drugi skok

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Cholera,Adam spalił się w drugim skoku,szkoda.Będzie lepiej

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• granat862
                            • 2004.12
                            • 945

No cóż nasz Adam się już wypalił.Jego czasy się już skończyły.
                            Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

• maleństwo
                              • 2003.10
                              • 847

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862
                              No cóż nasz Adam się już wypalił.Jego czasy się już skończyły.
                              Czytając to poczułam się jak na forum na Onecie. Każdy ma wzloty i upadki. Ja bym się cieszyła, żeby był chociaż jeden taki polski skoczek, który dorósłby Małyszowi do pięt. Ale chyba się taki jeszcze nie urodził.

Comment

• granat862
                                • 2004.12
                                • 945

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maleństwo
                                Czytając to poczułam się jak na forum na Onecie. Każdy ma wzloty i upadki. Ja bym się cieszyła, żeby był chociaż jeden taki polski skoczek, który dorósłby Małyszowi do pięt. Ale chyba się taki jeszcze nie urodził.
                                Też byym się cieszył.Ale wokół Adama teraz robi się zadużo szumu i za dużo odniego ludzie wymagają.
                                Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

Przetwarzanie...
                                X