Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Gratulacje !!!
Collapse
X
-
-
-
No to gratulacje dla Wujcia Schumachera
To możemy się upijać do woli - będziemy mieli forumowego "night driver'a"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nawet się nie zdążyłem pochwalić, a już wszyscy wiedzą...
Dzięki za gratulacje; żeby być ścisłym jednak, to wczoraj dopiero uzyskałem pozytywny wynik ("wymęczony", jak to ujął był Egzaminator ) egzaminu - zaś adekwatny dokument otrzymam dopiero za miesiąc ( )... Więc - póki co - możecie się nie obawiać pisku i swądu palonych opon (albo i gorszych wykroczeń), podobnie jak i "uczczenia tego sukcesu" .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoA Karolina wpuści Go do samochodu od strony kierowcy?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron[...] będziemy mieli forumowego "night driver'a"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyCo Ty! Zamierzam stosować zasadę, że jak piję, to nie jeżdżę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAle możesz nie pić, do picia cię nikt nie zmusi [...]Ostatnia zmiana dokonana przez Wujcio_Shaggy; 2005-12-02, 12:24.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyZawsze jest tak, że okoliczności mnie zmuszają... Zresztą, jeśli nie będę pił, to po co mam chodzić na forumowe imprezy?
Comment
-
-
Wujcio - szczerze powiedz - łatwo zrobić te prawojazdy czy nie? Bo mnie Anka truka i truka.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No, szczerze to tak: jeśli mi się udało, to znaczy że łatwo ...nie będę udawał, że taki fajny jestem i przyznam się, że dopiero trzecia próba okazała się skuteczna...
Choć podobno ma być trudniej - od 10 stycznia wchodzą nowe zasady (i ceny) egzaminowania - mianowicie manewry na ulicy i kamera w samochodzie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dzięki za info i szkoda, że zaostrzą bo to znaczy, że chyba jednak się nie zdecyduję. I w końcu GRATULACJE - kiedy będziesz woził ludziTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Moje gratulacje!!! Kiedyś usłyszałem o pewnej tradycji. Mianowicie ostatnia cyfra w numerze serii tegoż dokumentu jest wyznacznikiem ilości postawionej wódki przez nowego siofera. Trzebaby tu opracować odpowiedni przelicznik na piwo
Ps. A co do nowości dotyczących zdobycia prawa jazdy to ciekawy jest też wymóg wyjeżdżenia w trakcie kursu minimum 2 godzin po ciemku. Jeśli chodzi o zimę to sprawa jest prosta, bo ciemno już się robi koło 16, ale co to będzie latemJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Moje gratulacje!!! Kiedyś usłyszałem o pewnej tradycji. Mianowicie ostatnia cyfra w numerze serii tegoż dokumentu jest wyznacznikiem ilości postawionej wódki przez nowego siofera. Trzebaby tu opracować odpowiedni przelicznik na piwo
Ps. A co do nowości dotyczących zdobycia prawa jazdy to ciekawy jest też wymóg wyjeżdżenia w trakcie kursu minimum 2 godzin po ciemku. Jeśli chodzi o zimę to sprawa jest prosta, bo ciemno już się robi koło 16, ale co to będzie latem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007[...] Mianowicie ostatnia cyfra w numerze serii tegoż dokumentu jest wyznacznikiem ilości postawionej wódki przez nowego siofera. Trzebaby tu opracować odpowiedni przelicznik na piwo [...]
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumkiedy będziesz woził ludziWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O kurka, Wujciu - to teraz już żony w ogóle nie będziesz widywać (tak, to chociaż na koniec imprezy przyjeżdżała Cię odebrać). No ale gratulacje legalnego zmotoryzowania sięCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment