Jak to nie? Przecież po imprezie i tak będzie po mnie przyjeżdżać; sam nie pojadę...
Gratulacje !!!
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Przejrzałaś me intencje...
Jeszcze raz dziękuję za gratulacje!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa Ci Wuju oczywiście wierzę na słowo, że masz już prawko [...]
Serdecznie dziękuję za zaproszenie, nie ukrywam, że chętnie bym pojechał do Wrocławia - ale jak na pierwszą jazdę świeżo upieczonego kierowcy, to trochę za daleko... Najpierw muszę potrenować na krótszych dystansachWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Chciałbym w tym miejscu pogratulować naszemu przyjacielowi Pepeszowi obrony pracy magisterskiej.
Co prawda, nie mam pojęcia jakiej specjalizacji dotyczyła jego praca, w każdym bądź razie praca była związana w piowowarstwem domowym.
Piotrze gratuluję
Comment
-
-
O kurka ja również gratuluję. Teraz to dopiero Wujcio będzie zarobiony, a sekcja warszawska będzie miała co oblewać w weekend.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Och, Wujciu podwójna radość, podwójne szczęście, podwójne obowiązki, podwójna praca...
Szczere gratulacje od naszej trójeczki
Marysia, Easy i Albeertos(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Comment
-
-
Ojcze Shaggy - gratuluję tego podwójnego sukcesu; tak trzymaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Comment