Ożesz Ty, Westa gratulacje. No i Pogoniarzowi się też gratulacje należą. Niech ciąża przebiega prawidłowo, a dzieciak wyrośnie na zdrowego forumowicza
Dziś drugie USG i kolejne gratulacje dla Westy Z dzidziusiem wszystko oki.Ma już 6.57 cm i rozwija się prawidłowo-trójmywiarówka jest niesamowita .Oby tak dalej,a teraz z Westą ,dzidziusiem i kotami idziemy oglądać mecz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Dziś drugie USG i kolejne gratulacje dla Westy Z dzidziusiem wszystko oki.Ma już 6.57 cm i rozwija się prawidłowo-trójmywiarówka jest niesamowita .Oby tak dalej,a teraz z Westą ,dzidziusiem i kotami idziemy oglądać mecz
No to gratulacje dla rodzinki i dużo zdrowia
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
No to gratulacje dla rodzinki i dużo zdrowia
Dzięki,a sobie gratuluję zdrowia Ciśnienie 134/110 i skierowanie do kardiologa i jeszcze na USG bebechów.To jakiś cud-jestem zarejestrowany jeszcze w tym roku
Jest tu sporo piwożłopów i nowe zastępy rosną w siłę Ja będę pewnie musiał przerzucić się na bezalkoholowego lesia do końca swych dni.
JAckson poproszę Cię o stworzenie kolejnej jeszcze lepszej wersji lesia(oczywiście limitowanej)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
To jakiś cud-jestem zarejestrowany jeszcze w tym roku
No to gratulacje Oczywiście dla faktu zarejestrowania a nie powodu
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment