Przyłączam się do gratulacji. Niech nam Browar rośnie w siłę.
Gratulacje !!!
Collapse
X
-
-
Wielkie dzięki wszystkim!
Już zastanawiałem się, czy w imieniu Krzysia nie założyć osobnego konta, ale zdaję mi się, że jak się chce pisać o piwie, to trzeba mieć 18 lat... co za głupi wymóg (a swoją drogą, nie będę pokazywał palcami, ale niektórzy mają dwanaście... )
Chłopak wcale się nie spieszył, najpierw przenosił się ciut ponad tydzień, potem jeszcze dołożył sobie 17 godzin i pewnie gdyby nie podstępna interwncja obsługiwacza skalpela, to jeszcze by sobie spokojnie siedział No, ale jest i jak na razie podłączył sie pod dystrybutor Jak piwo będzie ciągnął równie zawzięcie, to ja nie wiem...
Gwiazda wymęczona, ale w formie, cudownie się dziewczyna spisała. Wogóle jest super
Z detali, to 59cm i 4250g.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Wilki, serdecznie gratuluję całej Waszej Trójce!Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Gwieździe i buremu wilkowi gratulujemy Krzysia
Zdrowie całej trójkiTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
No to nam się rodzina Breslauera powiększyła dziś w nocy> jeszcze raz wszystkiego naj i oby dalszy ciąg życia przebiegł tak sprawnie jak narodziny!
Ps. Tylko poczekaj, B., choć kilka miesięcy, zanim przyszłego piwosza przyjdziesz przedstawić na spotkaniu forumowym.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Breslauer gratulacjeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziBreslauer gratulacje dla Ciebie mamusi i dzidziusia
Wasze zdrowie
P.S. Chopiec czy dziewczynka ?
Chłopczyk się urodził.
Comment
-
-
No to kolejny browarnik nam przybył. GratulacjeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Zdrowie Breslauera Juniora!
Comment
-
Comment