Gratulejszon
Gratulacje !!!
Collapse
X
-
Ja już składałem gratulacje inną drogą, ale zrobie to tez tu oficjalnie
Niech rosną zdrowo. A Grzegorz niech się już szykuje na przejęcie browaru.Oby tylko piwo lubił, ale chyba tato nie pozwoli mu nielubićMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA Grzegorz niech się już szykuje na przejęcie browaru.Oby tylko piwo lubił, ale chyba tato nie pozwoli mu nielubić
Comment
-
-
Gratulacje, Ojcze Kopyrze! Podwójne oczywiścieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Moje gratulacje Kopyr.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA Grzegorz niech się już szykuje na przejęcie browaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPiszę tutaj, bo zaraz się pojawią odniesienia w znaczących tematach. Otóż odbieram gratulację, bo narodziły mnie się bliźniaki - Grzegorz i Weronika. Na szczęście nie Lech i Jarosław.
Na szczęście i dzieciaki i mama czują się świetnie.
PS: pisać po kilku, bardzo trudno jest. Ile ja się napoprawiałem tego posta.
GRATULACJE!!!!
Dla Ciebie i Mamusi tych łobuziaków.............
Zdrowie maluchów i rodziców niestety nie piwem, bo mnie za 2,5 miesiące też czeka przeprawa z Juniorem
Comment
-
-
Kopyr, serdeczne dubeltowe gratulacjeLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Jadzia urodziła się dziś o 8.20, waży 3080 g i mierzy 53 cm.
Tak mi zameldował dzisiaj Bahtol. Wygląda na to, że wymiary i wszystko inne w porządku.
A jeszcze w sobotę wszystkie Bahtole - łącznie z tym, które miało się dopiero urodzić - były na giełdzie w Żywcu.
Teraz możecie przystępować do składania gratulacji.
Comment
-
-
W czwartek na spotkaniu jeszcze trwało oczekiwanie.
Przyłączam się do gratulacjiTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment