Tajemnicze gratulacje dla mojego ulubionego z Krzysztofów za zajęcie 19. lokaty w regionie i rozpoczęcie hucznej kariery naukowej W Tobie przyszłość narodu
Gratulacje !!!
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez cyborg_marcel; 2006-05-05, 10:20.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
-
-
No i oczywiście, gitarowemu rekordziście nr 305*, Dkrasnodebskiemu - majowe gratulacje pobicia rekordu na gościnnych występach we Wro
* wg numeracji Gazety Wybiórczej z dn. 4 maja 2006Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo i oczywiście, gitarowemu rekordziście nr 305*, Dkrasnodebskiemu - majowe gratulacje pobicia rekordu na gościnnych występach we WroMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNIe wiem
Niemniej gratuluję również Jackowi i Marcinowi bo takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednegoOstatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2006-05-08, 14:46.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiNo trzeba będzie to ustalić.
Niemniej gratuluję również Jackowi i Marcinowi bo takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednegoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelSprawdziłam tylko tych, których nazwiska znałam, czyli Darka Gratulacje Jacksonowi i Marcinowi WC, jakkolwiek by nie mieli na nazwisko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoJAckson, a jak Ty masz właściwie na nazwisko?
Oczywiście JAckson King V.
Znaki szczególne: 24 Frets; Seymour Duncan Pickups; Floyd Rose bridge. Kolor wiadomo - czarnyMM961
4:-)
Comment
-
-
Gratulacje dla Cyborga Cyborg wygrał odtwarzacz mp3.
Sam biorę udział w tej zabawie a to Tobie się poszczęściło
Comment
-
-
[QUOTE=Bombadil13]A ja gratuluje Marcinowi Wc przekroczenia 1000 postów [QUOTE]
Ha, Bomabdilu..zobaczysz..Nam też będzie daneMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Acha! Oczywiście gratuluję Marcinowi wc....Bo i jest czego
Uhm...I juz te dwa posty mnie zbliżyły do 1000 Czuję się jak podczas Bitefight kiedy rosnące doświadczenie obserwujęMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumGratulacje dla Cyborga Cyborg wygrał odtwarzacz mp3.
Biermannowi gratuluję bycia debeściakiem, a wkrótce stania się wielką szychą - Twoje zdrowie słonecznym Paulanerem. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życiaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment