Mnie się śniła dzisiaj praca(ciut nie normalka ) i było nudno,aż tam nagle pojawił się facet,którego kojarzyłem,ale nie wiedziałem skąd.Padło w końcu jego nazwisko i okazało się ,że to prezes pewnego browaru w Lwówku.Niestety nie dane mi było porozmawiać i rzec co myślę o jego polityce
Kto Wam się śnił?
Collapse
X
-
A mnie już od pewnego czasu śnią się głupoty, tzn. jakieś abstrakcyjne sny (bardziej zakręcone niż połączenie Mumio i Monty Pythona) które jeszcze w miarę pamiętam zaraz po przebudzeniu, ale tuż po podniesieniu się z łóżka wszystko ulatuje. A na dodatek budzę się w środku nocy (3:00-4:00) i nie mogę zasnąć już do pipania, który wydaje mój budzik.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaFteo co chwilę miała inne korale[...]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireA mi się śniło dzisiaj wielkie pole uprawne z eksperymentalną hodowlą agrestów...Eksperyment polegał na tym, że te agresty rosły na takich płożących się krzaczkach jak dynie i cała noc łaziłam oglądając wielkie, włochate agresty leżące na ziemi...
Jeszcze trochę i naprawdę zacznę sie bać spać.
Comment
-
-
Dziś śnił mi się obywatel Kony
Warzyliśmy razem jakieś piwo. Kony miał mnie podszkolić i przynieść drożdże i chmiel - zapomniał. Ugotowaliśmy słody (dosłownie bo w garze bulgotało że hej), przerzuciliśmy wszystko do jakiegoś innego gara i znów gotowaliśmy. Po całym tym skomplikowanym procesie powstała jakaś dziwna masa z której wyciekał jakiś płyn. Piwko gotowe
Kony sobie poszedł, a ja byłem szczęśliwy, że pierwszą warkę z zacieraniem mam za sobą
Sen do głębszego przeanalizowania„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziŻona5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment