Kto Wam się śnił?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

oj, Audi, ja Ci źle nie życzę, więc niech Ci się może lepiej przyśnią jakieś sympatyczne kobietki (patrz wirtualny przykład Irona) - po prostu : miłych snów!

kurczaczek! jak byłam mała, to miałam całe zeszyty swoimi snami zapisane... a na starość, nie dość, że już mi zniżka w PKP się nie należy, to jeszcze skleroza i pustka we wróżbach i prognozach Andrzejkowych

nic tylko
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• JAckson
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2004.05
      • 6123

Ja dziś miałem przedziwne sny ale pamiętam tylko końcowy fragment. Biegnąc z jakimś kolesiem po czymś, wpadam w niemiecką zasadzkę (wykop) a w posladek wbija mi się igła ze strzykawką napełnioną propanem-butanem. Okazuje sie że to super niemiecka trucizna - na szczęście zawartość strzykawki nie dostała się do mego organizmu i byłem uratowany, czy coś...
      MM961
      4:-)

Comment

• Piecia
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.02
        • 3312

a mnie po 2 godzinach półsnu obudził straszliwy ból gardła i nie mogłem dalej spać....goniło choróbsko, goniło i dogoniło

teraz grzaniec z ciechanowskiego Porterka i próba snu
        Koniec i bomba,
        Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• may
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.01
          • 1508

Może to głupie ale nic nie poradzę na to co i kto mi się śni: śniło mi się, że byłem na randce - nie z żoną lecz z nieznajomą. O tym śnie przypomniałem sobie dopiero przy śniadaniu. Nie ukrywam - śniło mi się b.dobrze .

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23977

may napisał(a)
            Może to głupie ale nic nie poradzę na to co i kto mi się śni: śniło mi się, że byłem na randce - nie z żoną lecz z nieznajomą. O tym śnie przypomniałem sobie dopiero przy śniadaniu. Nie ukrywam - śniło mi się b.dobrze .
            ciekawe czy też wykrzykiwałeś imię owej nieznajomej przez sen
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

Jackson> ciężko stwierdzić, czy w takim razie, czy ten kolega, czy propan-butan Ci w przyszłości przeznaczony

May> jeżeli żona na forum nie bywa, to tylko pogratulować takich snów

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• arcy
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2002.07
                • 7538

To się okaże dziś w nocy. Jeśli będzie spał sam na kanapie, to chyba tak

Comment

• may
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.01
                  • 1508

ART napisał(a)
                  ciekawe czy też wykrzykiwałeś imię owej nieznajomej przez sen
                  Pamiętam jakoś tydzień po moim ślubie, wykrzykiwałem przez sen imię - i nie było to imię żony! Rano musiałem się dobrze tłumaczyć .

Comment

• may
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.01
                    • 1508

arcy napisał(a)
                    To się okaże dziś w nocy. Jeśli będzie spał sam na kanapie, to chyba tak
                    Wówczas musiałbym spać z teściową. A tego sobie nie życzę .

Comment

• maleństwo
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2003.10
                      • 847

Z dziesiejszej nocy to tylko wiem, że mam 3 godziny w plecy. Od 3 karmienie, przewijanie, przebieranie i znowu karmienie. Zeszło do 6. A jak już usnęłam, to chyba nic mi się nie śniło, albo nie pamiętam

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

Maleństwo> ale wydaje mi się, że w chwili obecnej w sferze miłości masz to, co najważniejsze to myśl tylko o dobrym wyspaniu którejś pięknej nocy, a nie o snach

wszystkich rodzin

Comment

• robox
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.11
                          • 8188

Byłem w pracy na nocce, więc nie spałem a co się z tym wiąże nic mi się nie śniło.

Comment

• solfernus
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.08
                            • 1025

Kto Wam się śnił?

Z jednej strony żona przytula swoje ponętne wdzieki a w nogach pies się grzeje...nic mi sie nie przyśniło.A zreszta noc jest na to za krótka
                            Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• cyborg_marcel
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 3467

a mi właśnie od kilku nocy śni się na przemian jedzenie i mój eks... nie wiem, istnieniem którego snu powinnam się bardziej załamywać

a swoją drogą człowiek to bardzo proste stworzenie (sądząc po snach) - wystarczy pełny brzuch i mąż (dla niektórych: żona) u boku i jest ok.
                              a jak nie - to śnić pozostaje...

Comment

• solfernus
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.08
                                • 1025

Ostatnio miałem sen o napaści obcych na Ziemię. Przegrywaliśmy
                                Ludzie zeszli pod ziemię.I się obudziłem jak mnie ścigali. A za 15 min. wstalem do pracy. Sen był mimo wszystko piękny i kolorowy
                                Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Przetwarzanie...
                                X