to dobrze, że się obudziłeś, bo jeszcze byśmy wszyscy zginęli i co by było?
Kto Wam się śnił?
Collapse
X
-
aha, no fakt, ale to pisał Cyborg cierpiący chwilowo na zaburzenia świadomości (schizofrenia trafia się czasami...) i wydawało mu się, że człowiekiem jest
a że Cyborgi niezniszczalne są, to wszem i wobec wiadomoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
May, Bury wilk> nie wiem, któremu z Was bardziej współczuć "marzeń sennych", jak to nazywał imć Freud... może o czymś pozytywnym powinniście pomyśleć przed snem, bo koledzy z pracy i budowa, to może niekoniecznie dla faceta najlepszy senCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Do wyjaśnienia snów "remontowych" u Wilka to Freud niepotrzebny...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
May, Bury wilk> nie wiem, któremu z Was bardziej współczuć "marzeń sennych", jak to nazywał imć Freud... może o czymś pozytywnym powinniście pomyśleć przed snem, bo koledzy z pracy i budowa, to może niekoniecznie dla faceta najlepszy sen
Comment
-
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Do wyjaśnienia snów "remontowych" u Wilka to Freud niepotrzebny...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
bury_wilk napisał(a)
A mnie się śniło, że remontuje siedzibę biura podróży "Sindbad Travel". Za diabła nie wiem, skąd mi się wzięła taka głupota
Lepiej pakuj już "manatki" - prawdopodobne wezwanie do rezerwy.
Comment
-
-
Do rezerwy?
hmmm rezerwa, wojsko, Irak, Sindbad...
albo może Sindbad, kraje arabskie, dywany, nie mam dywanu do mieszkania...
albo może wygram wycieczkę zagraniczną jak skończę wykańczać mieszkanie
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
bury_wilk napisał(a)
Do rezerwy?
hmmm rezerwa, wojsko, Irak, Sindbad...
albo może Sindbad, kraje arabskie, dywany, nie mam dywanu do mieszkania...
albo może wygram wycieczkę zagraniczną jak skończę wykańczać mieszkanie
Comment
-
-
may napisał(a)
Dla odmiany to i kolega może się przyśnić, a nie ciągły kobiecy monopol .Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
to czemu opowiadasz swoje sny tylko wtedy, kiedy nie ma w nich nic ciekawego? żona czyta forum, czy co?
Comment
-
Comment