Ja mam moją sowę całkiem blisko domu... ale też chciałabym ujrzeć sowę o rzymskim profilu
Kto Wam się śnił?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaPamietam jedną białą .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiJa sobie przypomniałem białą mysz przebiegającą przed samochodem jak wracałem z Zakopanego i to nie było z powodu zmęczenia czy za dużego spożywania ona po prostu naprawdę nam przebiegłą, kierowca też ją widział
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTak... na pewno nie można powiedzieć w tym wypadku o "większym spożyciu", bo jak wtedy można dojrzeć jedną małą białą mysz? Chyba, że była bardzo duża...Była?
Comment
-
-
Ja jeżdżąc jesienią przez opolszczyznę widuję szare myszy przebiegające przez drogę i najnormalniej je widuję i np.: mnie to nie przeraża
Choć białe rzeczywiście są rzadkie...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Widzenie myszy nie jest powodem do niepokoju. Niewidzenie gdy one są - to powód do wizyty u okulisty...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelMusi, piliście panockowie jaki absynt, albo cosik równie mocnego
A kierowca może pił przed jazdą...:d
Ale o snach miało być, o snach...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaNiewidzenie gdy one są - to powód do wizyty u okulisty...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelA kierowca może pił przed jazdą...:d
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiDo okulisty się chodzi jak się nie widzi pieniędzy w portfelufANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaTo chyba na kasę chorych - wtedy...
Comment
-
-
To zapłacze okulista...
A zresztą, co się bedę nad nimi rozczulał
Mnie to się chba sukkuby śnią...Szczupłe, nagie i dziwnie realne...Tańczące w rytm dzikiej muzyki, a potem to sie zawsze przeradza w jakies ucieczki, dzwonek tel. i trzeba wstawać I na bosaka można wyjść z kawą na łączkę i zacząć dzieńfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaAMnie to się chba sukkuby śnią...Szczupłe, nagie i dziwnie realne...
Comment
-
Comment