Spożywałaś ostatnio jakieś grzybki nieznanego pochodzenia ?
Kto Wam się śnił?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazdaprzy wyjściu z metra Centrum wygrzewały się tygrysy syberyjskie i olbrzymi kangur leżący na boku - chyba kangurzyca właściwie, bo miała torbę. Ten fakt też mnie nie zdziwił. Pomyslałam tylko - przez sen - że do tygrysów to raczej ludzie nie podejdą ale taki kangur z pewnością musi być niebezpieczny.
Ratunku!!!
powiem krótko i po wojskowemu: przerąbane.
czyli również: ratunku!!**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Z reguły albo mi się nic nie śni, albo nie pamiętam, ale...
Rozmawiałem z jakimś chuderlawym wampirem o fizis zbliżonym do Kinskiego, choć mniej bladym. Nie pamietam o czym szła rozmowa, dość, że w końcu on zaczął mówić, że cośtam mi zrobi. Na to, ja nawyzywałem go od szczerbatych. Po namyśle stwierdziłem jednak, że chuderlawy, czy szczerbaty, faktycznie może chcieć mi coś nabruździć. Postanowiłem go ukatrupić. W pobliżu nie było żadnego osikowego kołka, za to było biurko. Wykoncypowałem sobie, że jak mu rozwalę głowę o kant tegoż biurka (ostatecznie też drewno), to jest szansa, że zadziała. Oplotłem mu kark ramieniem, ścisnąłem i nuże walić...
...i wtedy obudziła mnie cokolwiek przerażona Gwiazda, którą właśnie dusiłem
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelBure Wilki to mają fajne sny. Któryś z ostatnich mioch snów był cokolwiek straszny...albowiem brałam ślub z drugą kobietą .
A tak btw, czemu ja się nikomu nie śnię?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk...i wtedy obudziła mnie cokolwiek przerażona Gwiazda, którą właśnie dusiłem
"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaCały czas myślę, że po prostu chciał mnie zabić... Dobrze, że biurko stoi nie tak blisko ale przestraszył mnie nieźle - był baaaaaaardo przekonujący...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNie wierzę w złe intencje Jarka, trzeba mu tylko jakąś kukłę sprawić, żeby mógł ją dusić i wsadzać w nią kij z osiki w serce
...może poproszę JAcksona, żeby zrobił ankietę dotyczącą ewentualnej niewinności małżona ..."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gwiazda...może poproszę JAcksona, żeby zrobił ankietę dotyczącą ewentualnej niewinności małżona ...- raczej winny
- zdecydowanie winny
- nie, winny
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyI trzy możliwe odpowiedzi:- raczej winny
- zdecydowanie winny
- nie, winny
"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
Comment