Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Z reguły albo mi się nic nie śni, albo nie pamiętam, ale...
Rozmawiałem z jakimś chuderlawym wampirem o fizis zbliżonym do Kinskiego, choć mniej bladym. Nie pamietam o czym szła rozmowa, dość, że w końcu on zaczął mówić, że cośtam mi zrobi. Na to, ja nawyzywałem go od szczerbatych. Po namyśle stwierdziłem jednak, że chuderlawy, czy szczerbaty, faktycznie może chcieć mi coś nabruździć. Postanowiłem go ukatrupić. W pobliżu nie było żadnego osikowego kołka, za to było biurko. Wykoncypowałem sobie, że jak mu rozwalę głowę o kant tegoż biurka (ostatecznie też drewno), to jest szansa, że zadziała. Oplotłem mu kark ramieniem, ścisnąłem i nuże walić...
...i wtedy obudziła mnie cokolwiek przerażona Gwiazda, którą właśnie dusiłem
Kurka, Jarek! Ty to się musiałeś namęczyć śniąc taki straszny sen.
Śniło mi się, że był jakiś koncert, czy przedstawienie i oglądali je znami Fteo z JAcksonem. Po imprezie nocowaliśmy u moich rodziców, nie wiem czemu. Fteo co chwilę miała inne korale, a JAckson pił wódkę z sokiem, bo nie miał ochoty na piwo...
A mi się śniło dzisiaj wielkie pole uprawne z eksperymentalną hodowlą agrestów...Eksperyment polegał na tym, że te agresty rosły na takich płożących się krzaczkach jak dynie i cała noc łaziłam oglądając wielkie, włochate agresty leżące na ziemi...
Jeszcze trochę i naprawdę zacznę sie bać spać
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
wielkie, włochate agresty
Ciekawe, ciekawe...
Mam nadzieję, że na forum nie pojawi się fachowiec, który nam powie, co wyprawia nasza podświadomość. Wtedy też nie będę chyba spać
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment