Kto Wam się śnił?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zbysia
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.09
    • 907

Niie - budzę się normalnię. We dnie sobie odbijam Nie mogę Ci polecic moich sukubów - niech już będą moje... Na pewno przyjdą do Ciebie Twoje własne...takie jak mają być
    fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• Audi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia
      Nie mogę Ci polecic moich sukubów - niech już będą moje... Na pewno przyjdą do Ciebie Twoje własne...takie jak mają być

Oby były to młode kobiety

dla nie zorientowanych:

sukkuby - są to jedne z najgroźniejszych i najsilniejszych duchów przychodzacych zazwyczaj podczas seansów spirytystycznych w których uczestniczą nowe osoby. Wg róznych książek przybierają one postać przystojnego młodzieńca lub pięknej kobiety i starają się oczarować nic nie podejrzewaną osobę w celu opetania i pozyskania nad nią władzy. Dla poczatkujacych nie polecamy kontaktu z nimi.

Comment

• YouPeter
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.05
        • 2379

Co do wspomnianych wcześniej sów to założyły sobie one w tym roku gniazdo na drzewie koło mojego domu i przez całą wiosnę młode darły pyski tak od 9 wieczór do bladego świtu.

A to jeden okaz sfotografowany przez mojego kuzyna:
        Attached Files
        Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• garfunkel
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.04
          • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
          Co do wspomnianych wcześniej sów to założyły sobie one w tym roku gniazdo na drzewie koło mojego domu i przez całą wiosnę młode darły pyski tak od 9 wieczór do bladego świtu.

A to jeden okaz sfotografowany przez mojego kuzyna:
          Piękna ta sowa...zaprawdę jak z mojego snu...

Comment

• cyborg_marcel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 3467

Ostatnio, kiedy spałam w jednym pokoju z kilkorgiem Forumowiczów, śniło mi się, że z nimi śpię w tym samym pokoju
            A tak poza tym - pora zacząć od nowa śnić.... Z racji nieprzespanych ostatnich paru nocy, rozrywek związanych z fazą REM brak.
            Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Audi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
              Ostatnio, kiedy spałam w jednym pokoju z kilkorgiem Forumowiczów, śniło mi się, że z nimi śpię w tym samym pokoju
              I zrzuciłaś swoją skórę myśląc (śniąc) że jesteś sama

Comment

• antenka
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2004.08
                • 60

A ja miałam kiedyś sen, dawno temu, którego chyba nigdy nie zapomnę. Śniło mi się, że koń zjadł mi męża. Teraz to się z tego śmieję, ale wtedy obudziłam się w nocy z płaczem, jak widziałam jak tylko wymachuje nogami wystającymi z paszczy konia. Na szczęście moi rodzice sprzedali już konia i śpię spokojnie.

Comment

• arcy
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2002.07
                  • 7538

A tak poza tym - pora zacząć od nowa śnić.... Z racji nieprzespanych ostatnich paru nocy, rozrywek związanych z fazą REM brak.
                  Można więc założyć, że było to spotkanie wyśnione post factum

Comment

• arcy
                    • 2002.07
                    • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antenka
                    A ja miałam kiedyś sen, dawno temu, którego chyba nigdy nie zapomnę. Śniło mi się, że koń zjadł mi męża. Teraz to się z tego śmieję, ale wtedy obudziłam się w nocy z płaczem, jak widziałam jak tylko wymachuje nogami wystającymi z paszczy konia. Na szczęście moi rodzice sprzedali już konia i śpię spokojnie.
                    Koń zrobił swoje, koń może odejść

Comment

• cyborg_marcel
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
                      I zrzuciłaś swoją skórę myśląc (śniąc) że jesteś sama
                      Nie, śniło mi się tylko, że jest dzień i jest o jedną żonę więcej
                      Skórę ściagnęłam tylko na zapleczu pewnego sklepu na chwilę
                      No w każdym razie, miło by było poudzielać się we własnym temacie bardziej merytorycznie...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Krzysiu
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.02
                        • 14936

Nie, śniło mi się tylko, że jest dzień i jest o jedną żonę więcej
                        Skórę ściagnęłam tylko na zapleczu pewnego sklepu na chwilę
                        No w każdym razie, miło by było poudzielać się we własnym temacie bardziej merytorycznie...
                        Jedną skórę sprzedałem świdnikiemu pogotowiu - kierowca z Węgier złamał, jak wymyślił sobie pograć w piłkę. I to nie był sen - najczarniejsza rzeczywistość, drużyna nie ma jak wrócić do domu.

Comment

• cyborg_marcel
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.03
                          • 3467

Pierwsza w miarę przespana noc od wtorku i śniło mi się...słowo "surowiec" pisane kapitalikami i zmieniające kolory Ciekawam interpretacji takiego snu...

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Pierwsza w miarę przespana noc od wtorku i śniło mi się...słowo "surowiec" pisane kapitalikami i zmieniające kolory Ciekawam interpretacji takiego snu...
                            Pewnie chodzi o surowiec na pierwsze Cyborgowe piwo
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz
                            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• cyborg_marcel
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                              Pewnie chodzi o surowiec na pierwsze Cyborgowe piwo
                              A i owszem - w planach jest namieszanie w paru domowych piwach

Comment

• Wujcio_Shaggy
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.01
                                • 4628

A i owszem - w planach jest namieszanie w paru domowych piwach
                                W czyich piwach, czym będziesz mieszała i czy aby uprzednio to zdezynfekujesz?
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

Przetwarzanie...
                                X