Następny! Przebrzydli zboczeńcy
Kto Wam się śnił?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNastępny! Przebrzydli zboczeńcy
żebym tylko nie zamienił ze świętoszka na świntuszka
Comment
-
-
Nie wiedzieć czemu śniła mi się dzisiejszej nocy Małażonka, której przecież nie znam osobiście. Ratowała mnie podczas snu przed czymś, co było zmorą, wampirem...? i fachowo o tym mówiła, i mnie leczyła, powołując się jeszcze na autorytet Irona...
Nie wiedzieć czemu taki sen...
Comment
-
-
No to ładnie, dobrze, że Asia się powoływała na mój autorytetbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A mnie się dzisiaj śnił m.in. Kolega Abernacka, który wykupił dom w mojej dzielnicy, wykupił swej damie pokój w hotelu na tydzień i powiedział, że chce ten dom trochę wyremontować. Abernackiemu przyszło do głowy, że chciałby mieć, gdzie zapraszać ludzi z Forum i miejsce do zabawy dzieciom zapewnić... Po czym zbudował olbrzymie rusztowanie na całym domu i w ciągu 8 dniu sam własnoręcznie przebudował jednopiętrowy dom na kształt odwróconego dnem kadłuba statku => 3 piętra + poddasze (podpokładzie?), po czym padł zmęczony i spał przez 2 dni. Konstrukcja była spektakularna - kilkadziesiąt pokoi, w tym w niektórych łóżka piętrowe - idealne miejsce na zlotCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA mnie się dzisiaj śnił m.in. Kolega Abernacka, który (...)
Bardzo ciekawy miałaś sen
Comment
-
-
Cholera, a ja mam serię snów katastroficznych z moim czynnym udziałem. Nie wiem skąd mi się to bierze, bo jestem raczej optymistą i wszystko układa się w miarę OK...ale sny straszne. wczoraj akurat baaaardzo realistyczny sen - tsunami dosłownie jak w TVJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Dziś śnił mi się ufoludek. Zasmakowała mu (jej?) moja kawa, więc nie chciał mnie opuścić.
Zbudziłem się i poszedłem do kuchni zrobić sobie kawę. Jak zwykle tylko sobie, na (nie)szczęście...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyDziś śnił mi się ufoludek. Zasmakowała mu (jej?) moja kawa, więc nie chciał mnie opuścić.
Zbudziłem się i poszedłem do kuchni zrobić sobie kawę. Jak zwykle tylko sobie, na (nie)szczęście...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelwidziałam Cię i to więcej niż raz, kiedy robiłeś kawę nie tylko dla siebiebrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyDwa razy?
A mnie się dzisiaj tylko moje piwo śniło...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Cyborg podreptał do kiosku kupić jakieś ciekawe znaczki pocztowe... Kioskarz wyciągnął klaser, w którym zamiast znaczków były czarno-białe zdjęcia (najczęściej legitymacyjne) Forumowiczów w wieku wczesno-szkolnym lub przedszkolnym. A na stronach były ręcznie przez niego przepisane jego ulubione opowiadania - pierwsze było oczywiście samego kioskarza A następne... Głównie autorstwa jego dwóch ulubionych literatów - Irona i Radegasta! Do tego nad każdym opowiadaniem przyklejone zdjęcie autora: Iron z burzą włosów i okularami w rogowych oprawkach, a Radegast z pręgowanym kotem na kolanach
Obaj w poetyckim uniesieniuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Kurka, ponoć pewnej osobie z Forum (pewnie się nie przyzna) śniło się, że Cyborg przeprowadzał akcję ratunkową w celu oswobodzenia więzionego przez Indian Chucka Norrisa... I tylko snu jakoś w tym piwie brakowało...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKurka, ponoć pewnej osobie z Forum (pewnie się nie przyzna) śniło się, że Cyborg przeprowadzał akcję ratunkową w celu oswobodzenia więzionego przez Indian Chucka Norrisa... I tylko snu jakoś w tym piwie brakowało...
Comment
-
Comment