Dzisiaj śniło mi się, że gdzieś na wschód od Wro odbywała się wielka gala forumowa i był tam też konkurs piw, a za dobrze ocenione piwo otrzymywało się damską odzież wełnianą Prowodyrami zabawy (wg intensywności starań) byli Schlangbaum, Monne i Brew - nie pytajcie, skąd taki zestaw - krętymi ścieżkami krążą myśli Cyborga...
Kto Wam się śnił?
Collapse
X
-
Wychodzi na to, ze sie najmniej staralem. Hmmm...
Z tym staraniem - choc nie ma to nic do rzeczy czyli do cyborgowych snow - to przypomnialo mi sie cos takiego. W czasie studiow jeden z wykladowcow poprosil asystenta o opisowe ocenienie kazdego ze studentow. Opisy wisialy na gazetce i byly bardzo zroznicowane, pelne i ciekawe. Tylko przy moim nazwisku byl najkrotszy: "Stara sie." Hmmm...
Snij - Cyborgu - snij dalej!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelza dobrze ocenione piwo otrzymywało się damską odzież wełnianą Prowodyrami zabawy (wg intensywności starań) byli Shlangbaum, Monne i Brew
Comment
-
-
Zaraz, zaraz. CM wyraznie pisala "...damską odzież wełnianą..." Przyznam szczerze, ze tez pierwotnie pomyslalem o welnianej bieliznie ale to chyba bledny trop. Jednak odziez nie musi oznaczac majtasy.
A co autorka snu miala na mysli?
Ja chetnie dowiedzialbym sie tez, co znaczy "...gdzieś na wschód od Wro..."?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewZaraz, zaraz. CM wyraznie pisala "...damską odzież wełnianą..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewZaraz, zaraz. CM wyraznie pisala "...damską odzież wełnianą..." Przyznam szczerze, ze tez pierwotnie pomyslalem o welnianej bieliznie ale to chyba bledny trop. Jednak odziez nie musi oznaczac majtasy.
A co autorka snu miala na mysli?
Ja chetnie dowiedzialbym sie tez, co znaczy "...gdzieś na wschód od Wro..."?
Ogólnie strasznie dużo ludzi było. Schlangie robił za oprowadzacza po labiryntach i przedstawiacza towarzystwu.
Gdzieś na wschód jechałam pociągiem, ale czy to było Opole, Częstochowa, czy jeszcze gdzieś dalej nie pamiętam... Ale Brew wyglądał świeżo po jeździe samochodem, więc tak strasznie daleko od Poznania to nie mogło być.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelWschód od Wro...to może być na pewno Częstochowa.
A Marcelinie dziekuje za "świeży wygląd" - od razu - poczulem sie... bardziej swiezo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWiem, ale specjalnie nie napisałem, że chętnie bym forumowiczki w takiej bieliźnie zobaczył, żeby na erotomana nie wyjść i żeby u np. Slavoya, Pogoniarza, bahtola lub Irona sobie nie nagrabićbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelChodziło o damskie fatałaszki (część nawet seksowna, żeby nie było ) typu: spódniczki, rajtuzki, bluzeczki itp. Kolorowo było. Też dostałam paczkę, na której było napisane: imię - Marcelina, nazwisko - Cyborg
Ogólnie strasznie dużo ludzi było. Schlangie robił za oprowadzacza po labiryntach i przedstawiacza towarzystwu.
Gdzieś na wschód jechałam pociągiem, ale czy to było Opole, Częstochowa, czy jeszcze gdzieś dalej nie pamiętam... Ale Brew wyglądał świeżo po jeździe samochodem, więc tak strasznie daleko od Poznania to nie mogło być..
Comment
-
-
Jak juz musisz to proszę: uzywaj wobec mnie słowa 'erotoman' jeżeli chcesz, ale byle z przydomkiem w stylu 'gawędziarz' albo 'nieszkodliwy' albo jakimkolwiek wyprowadzającym słowo 'erotoman' z zakresu chorób psychicznychOstatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-11-03, 00:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaumjakimkolwiek wyprowadzającym słowo 'erotoman' z zakresu chorób psychicznych.
Comment
-
Comment